01 januari 2020

Kalifornien har mist kontroll över befolkningstillväxten Finansdepartementen meddelade att staten nu har nästan 40 miljoner invånare och eftersom de politiska ledarna uppmuntrar mer invandring kommer man förmodligen att uppnå 50 miljoner i mitten på århundradet.
Det innebär 25 % fler bilar på de redan fullpackade vägarna, fler hus, fler elever i skolorna, längre köer till sjukvård.

Kaliforniens enorma och ohållbara tillväxt år efter år har gjort att invånare med ekonomiska och professionella alternativ har flytt från staten.  För första gången sedan 2010 var det fler som flyttade ut än in.
Under 2017 och 2018 flydde 21,000 till Idaho vilket gjorde att huspriserna i Boise ökade med cirka 17 procent,  Nya bostadsområden och skolor byggdes och påminner om de förhållanden som man lämnade.
(När Oregon invaderades av utvandrande Kalifornia-bor för några år sedan kallade folkhumorn det för Californication)

Befolkningstillväxten i det en gång miljövänliga paradiset med smeknamnet “Golden State” , har skapat en efterfrågan på bilar som kräver motorvägskonstruktion och fler bostäder, som gör att miljövänliga förhållanden inte kan upprätthållas. ( se San Francisco)

 “Den Gyllene Staten” har inte lyckats uppnå de mål man har vad gäller minskningen av “växthusgaser” så i  en perfekt värld skulle mer järnvägstrafik vara en idealisk lösning enligt Jerry Brown.
 Hans “Tåg till Ingenstans” har inneburit år av förseningar, kostnads-överskridanden, åtal och på alla nivåer chockerande inkompetens och det är ett kolossalt misslyckande.

Gov. Gavin Newsom och senator Dianne Feinstein samt 90 procent av statens representanter är tjuriga invandringsförespråkare och blinda för de dramatiska negativa konsekvenserna av invandring vad gäller befolkningstillväxt och miljö.
    Utländska födda invånare utgör mer än 10,7 miljoner, eller 27 procent, av statens totala befolkning och dubbelt så mycket som den nationella genomsnittet per stat.

Kaliforniens ledare kan inte ha både och. 
   Alla hävdar att de månar om miljön, men samtidigt förstörs staten av deras invandringspolitik.  Tiden är kort. Kaliforniens ledarskap måste lägga politisk korrekthet åt sidan eller fortsätta att se på hur livskvaliteten försämras mer och mer.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.