06 februari 2020

Bernie Sanders saboteras. Igen


…och hans kampanj-team är upprörd.

Och precis som 2016, när Sanders lurades av Hillary Clinton, verkar det som samma sak händer igen.
Med allt fiffel som utspelades i Iowa, vem vet vad de verkliga resultaten är efter tisdagens fiasko. Intressant är att två av  Hillary Clintons tidigare anställda organiserade rösträkningen ( som pajade ) .

Men Bernie Sanders visste nog vad som skulle hända.
Innan Iowa-röstningen gjorde Dems. massiva marknadsundersökningar.  En var så löjlig att det rapporterades att Biden ledde över alla andra kandidater med 20 poäng bland svarta väljare. 
Man kan se hur vetenskaplig den informationen var, med tanke på fåtalet svarta i Iowa.

Det är uppenbart att alla undersökningar som visar att Biden leder med 20 poäng bland svarta röstande i Iowa eller någon annanstans är ett skämt. Trots att Dems. säljer idén att Biden är Svarta Vänsterns nya Messias, tvivlar jag verkligen på deras uppgifter. .

Eftersom Biden inte har någon dragningskraft, lurar maktmäklarna och deras hjälpredor (Media) Sanders igen. Nyligen gömde de undan en undersökning som visade att Sander ledde i Iowa.

Om dessa siffror är riktiga, är Dems. problem mycket värre än de flesta föreställer sig.

Mest chockerande är väl att den så kallade “front-runner”, före detta VP Joe Biden är nu på 4: e plats?
Det skulle innebära döds-stöten för Bidens kampanj. Biden är det mest erkända namnet i fältet, och ändå hamnar han på fjärde plats.  Inte undra på att de som haller i trådarna  kommer att utfärdas en fatwa på dessa undersökningsresultat.

Men det blir värre, eftersom  40 procent av D-väljare vill ha kommunister som sina ledare.

Den kombinerade siffrorna för Sanders och Warren skrämmer de så kallade mitten-politik-anhängarna  i partiet. Översatt: Sanders och Warren styr de moderata väljarna över till Trump.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.