08 februari 2020

En Regering kommer att göra allt den kan för att få sina medborgare att frukta andra regeringar och att värdera ”sin egen” regering som ett oumbärligt försvar mot de andra.

För att skaffa sig ytterligare makt över sina medborgare ska man också se till att vi fruktar varandra och att vi vänder oss till regeringen för att få skydd.
   Regeringar kan utnyttja rädsla för ”icke-statliga aktörer” - terrorister - för att få sina medborgare att acceptera åtgärder som de aldrig skulle ha accepterat tidigare.
Detta betyder inte att vi ska nonchalera terrorister - vi ska naturligtvis frukta dem och försvara oss -  men vi ska se upp för politiker som kräver ytterligare makt över oss genom övervakning, högre skatter, och andra åtgärder, som ett sätt att "skydda" oss mot terrorism.

   Vänstern, som strävar efter makt, vill att vi ska vara rädda.  Det gör det lättare för dem att införa totala övervaknings- och kontrollåtgärder, som de eftersträvar.
   Alla personer, kommunikationer och transporter ska övervakas. Privatägda vapen ska förbjudas; Vi vill ju inte att vapen ska hamna i händerna på terrorister!
Och naturligtvis blir det en enorm ökning av skatterna. Övervakarna måste betalas.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

I Sverige har POLISEN helt förlorat legitimitet. FOLKET, vad fxn är det?
https://www.youtube.com/watch?v=yKufmOCfXGM#action=share

Berit sa...

I Sverige:
Krigsförberedelser, fabricerat kaos och mindre frihet. Varför?
https://www.youtube.com/watch?v=RzKRJOkV4Ak&feature=youtu.be

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.