10 februari 2020

Oscarsgalan 2020


HOLLYWOOD, Kalifornien - Vid den 91:a årliga Oscar-ceremonin i går kväll samlades landets rika, privilegierade elit för att föreläsa för nationen om den fruktansvärda ondskan av rikedom och privilegium.

De rikaste 0,00001% i nationen anlände till det exklusiva, muromgärdade, högsäkerhets-evenemanget i limousiner och lyxbilar som körs av tjänare,  för att spendera några timmar på att instruera nationens fattiga medelklassmedborgare hur de bör kasta av sig förtryckets ok,  som den rika eliten har lagt på dem.

"Det är de vita, privilegierade, som roffar åt sig och som förstör Amerika", sa en vit, privilegierad man ,vars nettovärde uppskattas till 160 miljoner dollar. "Alla ni människor i de billiga sofforna där hemma, ni borde ha det  bättre."

"Amerika är en fruktansvärd nation utan möjlighet," sade en kvinna som tjänat 100 miljoner dollar genom att klä ut sig och läsa ord som någon annan skrivit
Vi måste stoppa En-procntarna från att samla på sig alla rikedomarna.” När hon blev informerad om att hon var väl inom 1% klargjorde hon att det faktiskt var 0,000001% som är problemet.

Tyvärr ser det ut som att tillställningen kommer att fortsätta som planerat nästa år också.

Tack,  Babylon Bee!

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.