18 februari 2020

Ryska skämtare lurar Bernie Sanders

Vladimir Kuznetsov och Alexey Stolyarov, samma ryska lustigkurrar som skojade med Adam Schiff och Maxine Waters, har nu lurat Bernie Sanders också.  En kompis utgav sig för att vara  Greta Thunberg, och Stolyarov låtsades vara hennes pappa.

Sanders bad Låtsas-Greta att officiellt stödja honom som presidentkandidat och hon föreslog att göra en rap-sång tillsammans med Billie Eilish och Kanye West för att marknadsföra honom. Bernie sa att det skulle vara "fantastiskt" och "underbart."

Låtsas-Greta bad honom om råd för ett kommande besök i Ryssland.  Ironiskt nog varnade han henne och inte låta ryssarna utnyttja henne, trots att han själv uttryckligen är ivrig att göra det själv.

Han fattar till slut att det är ett skämt och lägger på luren, när Greta säger:

"I Sovjetunionen 1988, efter att du rekryterades, programmerades du för att arbeta för Ryssland och ditt minne raderades så att CIA inte skulle spåra dig,"
”Ja, du blev en hemlig agent för KGB. Nu är det dags att vakna upp och fullfölja ditt uppdrag, bli USA: s president, bygg upp kommunism i USA och arbeta för Ryssland!

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.