03 februari 2020

Trump, i Super Bowl-intervju med Sean Hannity

Han förutspår Pelosis fall: "Radikala Vänstern kommer att ta över."Jag tror att Nancy är en väldigt förvirrad, väldigt nervös kvinna," sade Trump.  "Hon överlämnade motvilligt artiklarna om “impeachment” förra året efter att under månader försökt stå emot falangen längst ut till Vänster."

"Jag tror att hon inte ville åtala.  Jag tror att hon verkligen visste vad som skulle hända, och hennes värsta mardröm har hänt. Jag tror inte heller att hon kommer att sitta kvar mycket längre.  Jag tror att den radikala vänstern - och hon är lite av det också - men jag tror att den radikala vänstern kommer att ta över. "

Trump verkar ha rätt om Pelosi.

Hon varnar democrat-väljare att om de stöder partiets radikala Vänster i premiärvalen, kommer Dems. att  förlora till president Donald Trump i presidentvalet.
 ”Jag frågar alla våra vänner: “Vill du gå till vänster? Vill du vinna valet? Låt oss fatta ett beslutet att vinna valet. 

Och när du fattar detta beslut, måste du göra allt för att vinna.”
 (Med andra ord: “Ljug så mycket ni kan bara för att vinna!”)
 "Vi förstår alla vad som står på spel."

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.