05 februari 2020

“Trump kommer att ge bort Alaska”

“Rättegång-spektaklet”måste vara så gott som över,  eftersom det nu har nått maximal galenskap.
Adam Schiff föreslår att Trump kommer att ge Alaska till ryssarna om Senaten låter väljarna besluta vem som ska vara president i stället för att helt enkelt avskeda honom."Trump kunde erbjuda Ryssland att få Alaska i utbyte mot stöd i nästa val," sade han. "Eller besluta att flytta till Mar-a-Lago personligen och låta Jared Kushner styra landet och delegera honom beslutet om att starta krig."

Möjligheterna begränsas endast av Schiffs förvirrade fantasi.

Som vanligt säger en Democrat motsatsen till sanningen. Trump vill inte bli av med Alaska; han vill köpa Grönland.

Förutsatt att democrats får det straff de förtjänar, för att de försöker ruinera hela regeringssystemet i hopp om att skada en politisk motståndare,  kommer den tredje november att bli en mycket bra dag.

1 Kommentarer:

Argus sa...

Trump hade ingen önskan om att köpa Grönland. Det var bara ett trick för att få grönländare och danskar att komma ut och säga att de inte tolererar utländsk inblandning vilket effektivt satte stopp för de kinesiska planerna att utvinna mineraler där. Vare sig främmande makt eller politiska motståndare har en chans då han inte är politiker utan entreprenör och van att vara tvingad att hitta lösningar då det är han som fått betala eventuella misstag och inte skattebetalarna som i fallet med politiker. Trump testar inte samma lösning 517 gånger och förväntar sig en annan utgång utan prövar istället något annat.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.