28 februari 2020

Vem ska ha rätt att rösta?


 Democratic Party hävdade en gång i tiden att de trodde på rättvisa val med endast berättigade  väljare.
1993, med Dems.  i kontroll av Congress och president (Clinton), antogs National Voter Registration Act. (NVRA).  Det kräver "en rimlig ansträngning för att eliminera namnen på oberättigade väljare”.

 På mindre än 20 år har de övergivit detta och om lokala eller statliga myndigheter försöker städa upp, anklagas de för rasism eller någon annan -ism.

Vad Dems. älskar med NVRA är att det tillåter registrering när man får körkort eller automatiskt registrerar en person som registrerar sin bil och sedan skickar in valsedeln.
Så resultatet blir att se till att olagliga invandrare får körkort.

 2016 var cirka 25% poströster - inget väljar-ID behövs för det. Och det är slutmålet för Vänstern - inga krav på väljare-ID alls, inga krav på adress.  De som utformade NVRA hade förmodligen detta i åtanke på lång sikt.

Faktum är att det stora målet för Vänstern är avskaffandet av Electoral College, en av de smartaste reglerna i Konstitutionen för att hålla oss samman  som “förenta staterna" i stället för staterna “New York and California States of America”.

  Om de lyckas med en konstitutionell ändring där mer än 40 stater skulle komma överens om att inte ha något att säga till om i ett federalt val,  eller genom att avge sina röster tillsammans med andra Dem. kontrollerade stater, skulle de flesta amerikaner berövas sin rösträtt och vi behöver inte ens några regler för registrering eller röstning.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.