02 mars 2020

Djurens uppfinningsrikedom och Det terapeutiska samhällets dilemma

Från SnaphanenI synnerhet ser vi att Sverige inte kan försvara sig mot de mest brutala, barbariska invandrare och våldtäktsmän.  Ingen utvisning och löjliga påföljder. Sverige är det terapeutiska samhället i högsta grad, men hela Västeuropa ligger inte långt efter. I själva verket har Sverige med 20 procent utlandsfödda och 32 procent av utländskt ursprung och högre 50 procent bland yngre - i realiteten avskaffat sig själv. Det är bara att vänta lite tills de tar över den politiska makten.

  Victor Davis Hansson beskriver George S. Patton, ett aristokratiskt militärt geni som knappast någonsin fått de kommandon under kriget,som  hans förmågor berättigade honom till, vilket kostade onödigt många amerikanska soldater livet. Han fick inte ens mycket tack för det goda han gjorde.
Inte olikt från vad som kommer att hända med en Trump. Efter att ha gjort USA fantastiska tjänster kommer han att vara persona non grata bland anständiga människor.

Etablissemanget hatar dem. Demokratier älskar inte människor med en talang för brutalitet, men de uppmanar dem när de är i nöd. Då är det bara att hoppas, det finns några kvar över de civiliserade blötdjur som har gjort alla olyckor.  Sverige har stort behov av en Patton nu, men efter 200 års fred finns ingen i sikte. Det närmaste du kommer vid omkretsen av många svenska mil måste vara Joakim Lamotte . Han lever nu under verkliga dödshot (særdeles reelle dødstrusler) för att vara alla fega svenskars samvete.

Tack Gerda!

3 Kommentarer:

skepparn sa...

Åtminstone tidigare har ju vi svenskar kunnat förlita oss på Finnnar!
Hur det är i dagens läge med flickor i täten vete f-n...

skepparn sa...

Apropå Patton.
Han gästade ju Sverige vid olympiaden i Stockholm 1912.Modern femkamp.
Blev femma.
Svenskar var rätt skapliga på den tiden...
Han var ju inte långsint.
Kom gärna till Sverige 1945 efter kriget, dock!

skepparn sa...

Kollade herr Hanson.
Som jag misstänkte: svenskättling.
Bl.a.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.