30 mars 2020

Nu stoppar man resenärer inom landet

Plötsligt är människor över hela landet mycket rädda för resenärer från New York, Louisiana och andra COVID-19 "hotspots”.
Som jag skrivit omtidigare stoppar polisen i Rhode Island alla som har en nummerplåt från New York  och försöker tvinga dem i karantän.
Florida tvingar också resenärer från New York att isolera sig själva och Louisiana har samma planer.

Detta är åtgärder som skulle ha varit otänkbara för bara några veckor sedan, men har nu blivit verklighet, och saker kommer sannolikt att bli ännu galnare under de kommande dagarna.
   Om denna pandemi orsakar så mycket rädsla redan,  trots att mindre än 3 000 amerikaner har dött hittills, vad kommer nivån av rädsla att vara om 30 000 eller 300 000 amerikaner dör?
Tyvärr varnar många experter nu att antalet döda så småningom kommer att bli mycket högt i detta land. Till exempel sade Dr. Anthony Fauci på söndagen till CNN att han förväntar sig att se mer än 100 000 dödsfall enbart i USA  ...
Dr. Anthony Fauci, regeringens högsta expert på infektionssjukdomar, förutspådde på söndagen  att USA kommer att drabbas av “miljoner" fall av infektioner och upp till 200 000 dödsfall innan pandemin är över,  även om han varnade för att alla prognoser av dödsfall grundade på statistik kan “lätt” bli fel.
“Från vad vi ser nu, skulle jag säga mellan 100 000-200 000 [dödsfall]," sa Fauci i en intervju på CNN.
Nästan allt jag läst under de senaste veckorna har handlat om Corona; hur många som dött och spekulationer om hur många fler som kommer att avlida och helat tiden har jag frågat samma sak:
 Vad dog de egentligen av? Coronavirus eller något annat bakomliggande tillstånd?

Om så är fallet räknar vi in i dödsantalet människor som var mycket sjuka tidigare och som bara hade en kort tid kvar att leva och så kallar vi det för en pandemi! Det är inte ärligt, eller hur?

Mark Levin motsätter sig  Dr. Anthony Faucis profetia och menar att Covid-19 är inte alls lika allvarligt som vad som förutsägs ...Paniken och rädslan kommer att användas ännu mer som en ursäkt för att ytterligare begränsa vår frihet.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.