08 mars 2020

Politik kan vara roligt ibland

Bandy X. Lee är en psykiatriker med anknytning till Yale School of Medicine. Hon gjorde sig känd 2017,  när hon ledde en grupp psykiatriker - varav ingen av dem någonsin hade talat med Donald Trump - men som förklarade att hans extrema psykiska sjukdom utgjorde ett katastroftillstånd.

Tre år har gått sedan dess och Trumps styrelsesätt har varit förenlig med amerikanska normer.
Lee har dock aldrig tagit tillbaka på sin oetiska diagnos. När hon blev ombedd att kommentera Joe Bidens uppenbart bisarra uttalanden, vägrade hon att ta upp frågan om Bidens tillstånd,  men pekade i stället ut Trump igen.

Hennes inlägg på Medium om Biden är både konstigt och lustigt.

  "Jag diagnostiserar inte utan undersökning och talar inte om offentliga personer i allmänhet, såvida det inte finns bevis för att de vore en allvarlig fara för folkhälsa och välbefinnande på grund av allvarliga tecken på mental instabilitet hos en tjänsteman,  att inte delge min kunskap och utbildning vore fel. Biden har inte nått denna tröskel.
  Jag uttalar mig bara om det finns ett medicinskt behov av så stor omfattning att det är ett hot mot människosläktets överlevnad. Det utgör definitivt Donald Trump, inte Biden. Inte heller Bernie Sanders, Hillary Clinton eller andra falska likheter som folk vill skapa för politiska ändamål."
 Med andra ord;  Lee besväras av Trumps retorik men är oberörd av Bidens korruption och demens, Sanders sjukliga beundran för kommunismen och Hillary Clintons korruption och kränkningar av nationell säkerhet.

Här är en annan godbit från American Thinker:


I fredags beslutade Gun Owners of America (GOA) att använda sig av de regler och lagar som finns för att beslagta vapen från farliga personer. 
De yrkar på att senator Chuck Schumer ska “sättas under röd flagga" som en potentiellt farlig person.

När han tidigare under veckan pratade med demonstranter vid ett rally för Planned Parenthood  utanför Högsta domstolen, skickade Schumer ett direktmeddelande till domarna Gorsuch och Kavanaugh:
"Jag vill säga dig, Gorsuch, jag vill säga dig, Kavanaugh, ni har släppt loss virvelvinden, och ni  kommer att få betala priset. Ni vet inte vad som kommer att träffa er om ni fortsätter med dessa ohyggliga  beslut."
Schumer skyller naturligtvis ifrån sig och hävdade att orden inte var ett hot och att han aldrig menade att de skulle vara det.  Han talade i Senaten och förklarade att de var så som man pratar i Brooklyn och det var alla republikaners fel att någon blev upprörd.

I brevet som GOA skickade till New Yorks guvernör Andrew Cuomo ber man att han verkställer New Yorks nyligen antagna "Red Flag" -lag.  Den lag som "hindrar individer som visar tecken på att de är ett hot mot sig själva eller andra från att köpa eller äga någon form av skjutvapen."

Dessutom visar det sig att det finns en federal lag också mot Schumers beteende.
Enligt 40 USC §6134  är det olagligt att "göra en harang eller ett tal, eller uttrycka högljutt, hotande eller skymfande språk i högsta domstolens byggnad eller på dess mark”.  Schumer höll sitt tal på Högsta Domstolens trappa.

Jag är så glad över att vara medlem i GOA!

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.