30 mars 2020

Vilka är värda beröm?


Kanske en kris som den vi genomlever just nu kan få oss att ompröva vissa värderingar när det gäller familj, samhälle och frihet. …?

Journalister är mindre viktiga än renhållningsarbetare.  Vår nation bästa idrottare är sjukvårdspersonal som riskerar att bli smittade men hjälper de i nöd.
   De sanna hjältarna är inte kändisar på TV utan snarare bönder, lastbilsförare och snabbköpskassörer.

De mest värdefulla företagen skryter inte, utan gör vad de alltid har gjort för att vår livsmedelsförsörjning ska fungera.  Under några veckor kanske vi slutar ta dem för givet.

Arbeten som vi knappt ägnat en tanke är nu officiellt betecknade som "viktiga tjänster" och de som utför dem bildar nätverket i våra liv. Det har de har alltid gjort men vi har inte märkte det. 

Alla ordinära hårt arbetande amerikaner är värda mer idag än de som jagar Hollywoods gyllene utmärkelser och tror att deras personliga åsikter om Trump är väsentliga.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Det är väl jordbrukare, levande väsen av kött och blod det handlar om och inte någon leksak av typ mekano som man skruva ihop på lediga stunder. Att socialisterna behandlar de sina som röstboskap betyder inte att LRF kan göra likadant.
Personligen tar jag det för en ren oförskämdhet. Jag har lovat min omgivning att aldrig mer producera livsmedel till det socialistiska Sverige.
När nu den klent begåvade ”försteministern” skall återkalla all tvångslagstiftning med anledning av den ”kinesiska lungpesten” blir det intressant om media verkligen skall ta budskapet för att vara trovärdigt och att befolkningen åter skall tvingas tro att Sverige är helsäkrat. Han tror väl på JORDBRUKET?
Hälsn/Samuel af Ugglas

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.