04 april 2020

Det kinesiska kommunist-viruset

Vissa konservativa media hänvisar till Covid-19 som det kinesiska coronaviruset.
Vänster-medier är upprörda över det och insisterar på att det visar på främlingsfientlighet att namnge källan till pandemin.

   Jag ser inga problem med att kalla det kinetiskt eftersom de styrande kinesiska kommunisterna försökte tysta det som hände och de är skyldiga.
    De kunde ha stoppat spridningen tidigt, men det gjorde de inte. De ville rädda ansiktet. De ville göra vad kommunistiska tyranner alltid har gjort: svepa det under mattan så att världen inte skulle få veta något om en katastrof.

Detta är traditionell kommunistisk praxis. Lenin gjorde det. Stalin och Mao gjorde det.

Den här videon visar hur den kommunistiska regeringen dolde vad som hände i Wuhan.Denna berättelse har inte rapporterats av media och den amerikanska regeringen har inte nämnt det.  Det har inte ens presenterats på Fox News, så vitt jag vet.

Jag hoppas att kommunisterna misslyckas med att undertrycka spridningen av denna berättelse och att den når ut till det kinesiska folket.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.