22 april 2020

Kan demokratier försvara sig? Vill de?

 Översättning från Snaphanen

Djurens uppfinningsrikedom och det terapeutiska samhällets dilemma.

Vi ser särskilt att Sverige inte kan försvara sig mot de mest brutala, barbariska invandrarmorden och våldtäktsmännen. Ingen utvisning och löjliga påföljder. Sverige är det terapeutiska samhället i högsta grad, men hela Västeuropa ligger inte långt efter. Sverige har faktiskt avskaffat sig med 20 procent utrikes födda och 32 procent av utländskt ursprung och över 50 procent bland yngre.  Vänta bara lite tills de tar över den politiska makten. Min gissning är omkring tjugo år.Här ovan beskriver Victor Davis Hansson George S. Patton, ett aristokratiskt militärt geni som knappast någonsin fick de kommandon under kriget, som hans förmåga berättigade honom till, vilket kostade onödigt många amerikanska soldater. Han fick inte ens mycket tack för det goda han gjorde. Inte olikt  från vad som kommer att hända med Trump. Efter att ha gjort USA fantastiska tjänster kommer han att vara persona non grata bland anständiga människor. Det är de eviga priset för att hantera anständigheten. På Jesu tid var det Farisæerne.

Blötdjur
Etablissemanget hatar dem. Demokratier älskar inte människor med en talang för brutalitet, men de kallar på dem när de är i nöd. Då är det bara att hoppas, det finns några kvar som står över de civiliserade blötdjur som har skapat alla olyckor. Sverige har stort behov av en Patton nu, men efter 200 års fred finns ingen i sikte. Det närmaste du kommer i omkretsen av många svenska mil måste vara Joakim Lamotte . Han lever nu under verkligt dödshot særdeles reelle för att vara alla fega svenskars samvete.
Man kan se Patton – Pansargeneralen (1970) med George C. Scott på Blockbuster för 29 DKK. Hanson hänvisar till den, och det är verkligen utmärkt.

På Det Goda Samhället fanns det idag en artikel om Patton då han besökte Sverige 1945.

Tack Gerda!

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Tack Gerda och Berit.
Faktiskt har Gen. Patton blivit uppmärksammad i Sverige.
https://detgodasamhallet.com/2020/04/22/hittat-pa-natet-general-patton-i-sverige/#more-26692

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.