16 april 2020

Sverige och Coronaviruset


Under den senaste tiden har Sveriges hantering av Corona kallats ett “misslyckande” i Media eftersom landet antagit en måttlig, målinriktad strategi.

Som bevis på Sveriges ”misslyckande” tjatar medierna fortfarande om antalet dödsfall i Sverige.
På ytan låter det berättigat ... tills man inser att samma historier medvetet döljer den viktigaste statistiken av alla: antalet bekräftade fall per capita. Detta är den viktigaste statistiken när man jämför virusets spridning i Sverige jämfört med andra länder.

Man ser sällan denna statistik eftersom den direkt motsäger etablissemangets förutbestämda agenda (kritisera Sverige eftersom de inte radikalt stängde hela landet).

Istället sprider berättelserna om Sverige en helt irrelevant statistik när man jämför sjukdomens spridning i Sverige med andra länder.

Resten av artikeln här (American Thinker)

2 Kommentarer:

Ianric Ivarsson sa...

Tyskland, Österrike och Schweiz har passerat kulmen. Det har definitivt inte Sverige. https://www.worldometers.info/coronavirus/

Argus sa...

Det är visserligen höga dödstal per vecka men inte det högsta. Det som verkar skilja sig mot de vanliga säsongsinfluensorna är att även yngre, till synes friska, har avlidit. Det är som Trump säger, att botemedlet får inte vara värre än själva sjukan. Huruvida Sverige har gjort rätt eller ej får framtiden utvisa. Att Sverige och då främst Stockholm har drabbats hårt har nog med svenskarnas och "svenskarnas" resande att göra. Första konstaterade fallet i Finland, i Rovaniemi, var tillexempel en kinesiskt turist.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.