29 maj 2020

Händelser styr Bidens val av VP

Med tanke på att Joe Biden inte har någon moralisk kompass, sunt förnuft eller till och med en röd tråd och dessutom är senil, är landets enda hopp - om media lyckas få honom vald -  att hans VP ska vara en moderat som kan bromsa vårt sönderfall att hålla landet tillbaka från kaos.
Ras-politiken gör detta mindre troligt.

Biden har redan sagt  att hans VP inte kommer att vara en man och att det är den viktigaste egenskapen.  Detta tillfredsställde inte Vänstern, som kräver att VP inte heller får vara vit.
Det begränsar fältet till ett urval av kandidater som sannolikt inte kommer att ha ett stabiliserande inflytande.

Biden (förmodligen Jill,) har hittills motstått det andra kravet. Men sedan kom den katastrofala intervjun där han sade till den svarta Charlamagne tha God, "du är inte svart" om du inte automatiskt röstar på honom. Dessutom tillkommer nu de upprörande händelserna i Minneapolis.

Från Fox News:

African-American  aktivister eskalerar sina ansträngningar för att övertyga före detta vice president Joe Biden om att inte utse Sen. Amy Klobuchar som sin val-kompis, och hävdar att han måste välja någon som kan locka svarta väljare.
Det vill säga någon som är svart och som aggressivt kommer att främja upplevda intressen för de 13% av landets befolkning som är svart, på bekostnad av de 87% som inte är det.
     Dessa ansträngningar hamnar mitt i det nationella rampljuset nu när  en svart man i Minnesota dog på måndagen efter att ha slagits till marken av en Minneapolis-polis som hade sitt knä på mannens hals.  Den situationen tycks öka pressen på Biden att inte utse Klobuchar.
Obehaglig som hon är, Amy Klobuchar är förnuftig enligt nuvarande democrat-standard.

Rappare uppmuntrar upprorsmakare

Polisens användning av överdrivet våld ska undvikas. Detta är ett av många skäl till att regeringens makt måste begränsas. Man skulle kunna tro att alla kunde vara överens om det. Men som med allting i ett land som kämpar för sitt liv mot sista stadiet av fullständig socialism har frågan politiserats och gjorts rasistisk.
Fler vita människor blir skjutna av polisen än svarta.  När de dödas av polisen skapar det kanske rubriker i lokaltidningen. Däremot, när en svart dödas, exploderar  hela städer .

Svarta kan inte låta bli att använda händelser som George Floyds död som en ursäkt för upplopp och plundring. De har inget val, som kultur-förebilden Cardi B förklarar:

“De plundrar i Minnesota och även om jag inte gillar den här typen av våld är det vad det är. För många fredliga marscher, för mycket trendiga hashtags och INGA LÖSNINGAR! Folket har INGET VAL.”Uppmuntran till upplopp är tekniskt sett ett brott, men detta beror också på vilken ras personen tillhör.

Det svarta samhället har tur att ha moraliska filosofer som Cardi B för att leda dem genom dessa oroliga tider. Kanske Joe Biden borde överväga henne som VP.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.