03 juni 2020

Bland det värsta jag sett

Att se hur landet  plundras, bränns och förstörs av pack väcker ett antal känslor, mest raseri, sorg, skräck,
Taking a knee “, Att ställa sig på knä innebär att böja sig i lydnad för Black Lives Matter-ideologin, på samma sätt som den avdankade fotbollsspelaren Colin Kaepernick, blev känd för.

Denna ideologi är förankrad i hat mot tre saker: Amerika, kaukasier och framför allt polisen. Det är därför som Kaepernick hade strumpor dekorerade med tecknade bilder av svin med polishattar.

Genom att ställa sig på knä inför denna usla och uppenbarligen farliga ideologi, signalerar polisen att de inte har någon moralisk auktoritet att övervaka lagen eftersom de är de onda personerna.
 De underkastar sig.

Detta händer inte bara här i Atlanta utan i hela landet, precis som om det samordnas, utan tvekan på order ovanifrån:  i Phoenix,  Philadelphia, Champaign,  Bellevue,  Des Moines, Fayetteville,  Schenectady, et cetera,

Under tiden skjuts och körs poliser över, under täckmantel av den ideologi som dessa poliser knäar för.
Svaghet inbjuder till aggression. Undergivenhet lugnar inte banditer utan tjänar bara till att uppmuntra dem.

2 Kommentarer:

robban sa...

samtliga ska avskedas på plats

elina sa...

Nu är det 1000 personer i Stockholm som demonstrerar för black lives matter eller något sådant, trots förbud för fler än 50 på plats. Märkligt hur en kriminell svart man väcker känslor. Döden är dock tragiskt men demonstrationer handlar nog inte om honom eller polisen utan uppdämt behov att skrika och förstöra. Vänster visar tänderna eller vem det nu är som gillar terrorism på gatorna.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.