05 juni 2020

Nu kan vi nog snart kramas igen


“Experter” vänder ut och in på sig när de försöker hantera detaljerna runt George Floyds död och det som följt efteråt: Demonstrationer, upplopp, mord, plundring och en regering som möjliggör detta kaos. Det får en att tänka på serien Looney Toons: 

"George Floyd borde inte ha dött ... men att lyncha polismannen som tryckte ner Floyd är inte rätt ... men vi måste erkänna och respektera ilskan från amerikanska svarta ... men plundring och mordbrand är aldrig rätt, speciellt när företagen och hemmen tillhör svarta ... men vi måste skilja mellan demonstranter och upprorsmakare ... men ... "
Absurditet har tagit över och överväldigat även de smartaste kommentatorerna.

Människor är förbjudna att krama släktingar, gå till jobbet och gå till kyrkan eller skolan, men att trånga ihop sig i stora, våldsamma folkmassor tolereras inte bara utan uppmuntras av samma Vänster-etablering som för bara några dagar sedan stöttade även de mest drakoniska sociala distans-förordningarna .
Alla dessa månader när folk arresterades för att inte ha mask i en affär, hålla sin affär öppen eller gå till gym eller kyrkan . Vem kunde tro att allt vi behövde göra var att bränna ner affärer, gym, kyrkor och stjäla varor för att polisen inte skulle bry sig.

Rasism är inte död. Men det är en boj som hålls flytande främst av de människor som använder det som en ursäkt eller för att hålla minoritetssamhällen rädda eller förargade nog för att bli självklara röster på valdagen.

Vi har nått den punkt av vansinne där vissa människor hålls ansvariga för saker som hände innan de var födda, medan andra inte hålls ansvariga för vad de gör i dag?


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.