29 juli 2020

Är EU anti-demokratisk?

I översättning av en amatör från danska.
Av Jens Graae.

Det skulle vara absurt att hävda att EU arbetar på grundval av demokratiska principer. Medborgarna i de 27 nationalstaterna som är anslutna till EU vet bara en bråkdel av vad deras egna delegater gör. Är det ett rättvist sätt att arbeta om man påstår sig vara ett demokratiskt system? De 751 delegaterna i EU verkar vara ett slags paradmusiker som dirigeras av kommissionen och den stora presidentledaren och spelar ett bestämt och ändlöst musikaliskt tema. "Musikerna" är också välbetalda och förmodligen som anges nedan betalas på flera sätt. Nu bör vi förmodligen inte ge EU hela skulden.. Man kan också starkt skylla tidningarna och journalisterna för bristen på information. Det faktum att "de biter härskarna i skinkorna" är ett ständigt skämt i nuet. De kan inte bita för de saknar de tänder som politikerna drog ut när tidningarna gick in i de politiska "lönesystemen".

Är det möjligt att få ett ärligt svar?

På grund av bristen på oberoende tidningar, TV-tidningar och journalister måste vi leva med ett stängt byråkratiskt EU, där EU: s medborgare hålls borta från politiska beslut. Varför får vi inte information om de beslut som fattas i EU? Varför tillfrågas EU-medborgare aldrig om EU: s planer? När allt kommer omkring kan det vara intressant att veta vad som kommer att hända med nationalstaterna, när allt lagstiftningsarbete har överförts till Bryssel. Det kan också vara intressant att få information om EU: s tankar om skattesystemet när avgiften går till EU.

Och hur är det med vårt danska välfärdssystem? Får vi behålla det? Det finns så många obesvarade frågor och vi saknar därför i hög grad  några journalister som inte är vänsterlojala socialister med en störd mångkulturell vision. Det är alltmer nödvändigt att veta v ademokrati är?

Är det de superrika globala rika männen som styr EU?

Enligt den franska tidningen "Les Observateurs" har EU donerat 1,8 miljarder euro till miljardären George Soros och hans pseudo-humanitära icke-statliga organisationer. Beloppet har godkänts av Europaparlamentet av  426 röster av de 751 delegaterna. Omröstningen säger helt enkelt att globalisten och miljardären George Soros är mycket populär i EU och bland parlamentsledamöterna. Syftet med 1,8 miljarder euro är troligen att stödja överfarten med större och säkrare fartyg över Medelhavet för att överföra så kallade arabiska och Mellanösterns emigranter till säkerhet på det europeiska fastlandet. Pengarna kommer förmodligen också att gå till George Soros omfattande lobbyverksamhet i samband med att påverka ledamöter av Europaparlamentet. Å andra sidan kan det mycket väl vara att pengarna kommer att vara ett förskott på framtida kostnader i samband med transport av några miljoner afrikaner till Europa i samband med Marrakesh-avtalet, som också Danmarks tidigare premiärminister tog över. Ingen kan veta det! Allt verkar vara hemligt som vanligt.

Vem är George Soros?

Miljardären George Soros föddes i Europa, utbildades  i England, senare bosatt i USA, där han arbetade i flera år i flera amerikanska finansföretag. Senare fick han hjälp i upprättandet av hedgefonder. Hans andra hedgefond kallades "Soros 'Fund Management" och här tjänade han sina första miljoner. Senare investerade han i flera hedgefonder. 1992 stod Soros, tillsammans med några stora spekulanter, bakom valutaspekulation mot Storbritannien, Sverige och Danmark. Det gav George Soros ca. en miljard dollar i Storbritannien, som måste devalveras, ett okänt större belopp i Sverige, medan attacken mot Danmark misslyckades. 1997 genomförde Soros samma typ av valutaspekulation mot Thailand och Malaysia. Det lyckades antagligen med egna vinster.

Vad gör George Soros i Europa?

Miljardären George Soros har flera uppdrag i Europa. Å ena sidan måste han säkerställa lämpliga segelmöjligheter för främst muslimer över Medelhavet. Han hyr förmodligen ett antal fartyg med besättning och låter sedan icke-statliga organisationer göra det verkliga arbetet med att få människor ombord till det europeiska fastlandet. Dessutom måste han ha nära kontakt med de globala rika organisationerna som är intresserade av EU och nedbrytningen av EU: s nationalstater. Muslimer är väl lämpade för upplösning av nationstater baserat på deras manliga chauvinism, deras religion och deras manliga mentalitet. Dessutom har Soros en nära koppling till de stora kapitalisterna i Mellanöstern och Nordafrika och har därför möjlighet att informera den del av befolkningen som har en önskan att emigrera, om förhållandena i de enskilda europeiska länderna och de berättelser de måste berätta när de söker asyl. Slutligen har George Soros ett stort inflytande på EU och de globala rika organisationerna.

Varför betala pengar mot invandring och pengar för invandring?

George Soros har spenderat miljoner euro i EU, särskilt för att lobbyverka kommissionen. Han har varit i kommissionen mer än 20 gånger för att träffa kommissionens ledare och förutom immigrationsavtal till Europa har han troligen delegerat permanenta lobbyister till Europaparlamentet och till kommissionen. Dessutom har han lyckats tredubbla Europaparlamentets stöd för t.ex. Soros Empire: s icke-statliga organisationer i EU: s budget för 2021-2027. 1,8 miljarder euro avsattes i stället för de ursprungligen planerade 642 miljoner euro.

Man måste verkligen ha haft något att tacka George Soros för i parlamentet och kommissionen. Kanske är det många invandrare som han lyckades färja över Medelhavet till EU: s territorium 2015. Hallå!, EU hävdade en gång att de skulle behöva 10 000 poliser för att stoppa tillströmningen av invandrare till Europa. Har vi hört talas om dessa polisstyrkor efteråt? Inte ett ord! Istället betalar EU nu skyddspengar till Erdogan för att de inte har skickat invandrare till Europa. Jag undrar hur länge det kommer att hjälpa när EU samtidigt har betalat 1,8 miljarder euro till mannen som hjälper till att färja migranter över Medelhavet. Jag vet inte vad jag ska kalla det?

George Soros’ organisation infiltrerade Europa-Parlamentet.

Tidningen Magyar Idok har skrivit att Soros organisation har infiltrerat Europaparlamentet på ett förvånande sätt. I detta sammanhang är det viktigt att medlemmarna i Soros 'Open Society Foundation redan hade varit närvarande i Bryssel sedan 2008. I början av invandringsvågen 2014 aktiverades flera lobbyister med officiell ackreditering och gick till parlamentet varje dag. År 2016, när 10 av 17 lobbyister ackrediterades, beräknas lobbyavgifterna ha nått någonstans mellan 2 250 000 och 2 500 000 euro. Kunde man ha spenderat pengar på att beställa parlamentsledamöter. Tyvärr vet jag inte. 2017 gick ytterligare två lobbyister med i teamet. De träffades 50 gånger med kommissionens ledare.

Senare hittades en lista över parlamentsledamöter i en intern databas för Soros 'Open Society Foundation (OSF). Under titeln "pålitliga allierade" kan vi läsa namnen på parlamentets ledamöter, deras titlar och yrken, deras politiska intressen, telefonnummer etc. Sammantaget visar det sig att miljardären George Soros kan ha betalat för ett direkt inflytande på 226 av de 751 ledamöterna av Europaparlamentet, men vi vet inte. Tidningen Magyar Idok gör det inte heller.

Vi vet att miljardären George Soros har haft ett inflytande på 226 parlamentsledamöter, men vi vet inte hur stort inflytandet är. Å andra sidan är det obehagligt att en rik man kan skapa "pålitliga allierade" i ett parlament, oavsett hur stort eller litet inflytandet är. Är detta början på en djupare korruption eller vad handlar det egentligen om?

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Den sidan Berit, har utan tvekan den bästa informationen om Sverige och landets framtida öde. Väl översatt, tack för det.
Har inte hittat en stavelse i svenska tidningar om de rent kriminella förhållanden som råder i Bryssel. Det blir vår undergång.

Berit sa...

Vi får tacka Gerda för översättningen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.