26 juli 2020

Dagens Citat


2 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
ja, han ser detta väldigt tydligt.
Idag läste jag en rapport om COVID19 i Sverige. Normalt dör det i genomsnitt 260±32 personer per dag i Sverige. Om man jämför med de fem föregående åren 2015-19. När COVID19 startade i mars hade man en överdödlighet som var +14 för att sedan stiga som mest till +145 personer (dvs. på grund av COVID19).
Den 20 juli rapporterade professor Björn Hammarskjöld att det inte inrapporterats någon död i COVID19 på 3 dagar (han läste myndigheternas statistik dag för dag).
COVID19 är således över i Sverige, och vi kommer bara att få se enstaka dödsfall framöver. Och vi har inte använt ansiktsmask och vi har inte stängt ner samhället. Detta har varit ett helt riktigt beslut. Det kan inte dröja länge innan mortaliteten är lika låg i USA. Att hålla på isolera människor i karantän fördröjer bara detta - men det är ju meningen att försöka dra ut på COVID19 till valet. De kommer inte att lyckas med det.
/SB

SafU sa...

Det som är mest häpnadsväckande är att medborgarna finner sig i att tro på så kallad "statistik" manipulerad av socialister. Avlade, uppfostrade och effektiva lögnare!!!
Samuel af Ugglas

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.