12 juli 2020

De Blasio vandalisera tillsammans med Black Lives Matter

The Black Lives Matter (BLM) banditerna som slåss, plundrar och förstör statyerna som representerar nationens arv,  kultur och USA;s regeringssystem är revolutionärer.
 Men till skillnad från de flesta revolutioner är detta en revolution som har stöd och hjälp från ovan.

 Deras marxistiska ideologi och mål delas av personer i maktpositioner och de använder sig av BLM så som Hitler använde Brownshirts.
   Kom ihåg att i New York City är stora offentliga sammankomster förbjudna - om de inte är protester från Black Lives Matter, men NYC: s borgmästare  deltog med stolthet i att vanställa Fifth Avenue utanför Trump Tower med Black Lives Matter-graffiti:Borgmästare Bill de Blasio hälsades med några få glåpord och en kvinna kallade honom “A f***ing communist när han dök upp för att hjälpa till att måla en jättemålning för Black Lives Matter och ett par arga åskådare skrek "douchebag de Blasio”. 

Borgmästaren anslöt sig till sin hustru Chirlane McCray, pastorn Al Sharpton, Brooklyn Boroughs president Eric Adams och rep. Carolyn Maloney (D-NY) för att fylla i bokstaven "L" med gul färg.  Vissa kritiker, inklusive president Trump, har kallat det ett politiskt jippo. ...

Den skrämmande radikala ideologin från Black Lives Matter är den socialistiska härskande klassens ideologi.

Att göra en sådant spektakel för att visa att han hör ihop med upprorsmakarna kommer inte att göra något för att återställa moralen för New Yorks kritiserade polis, som de Blasio har dragit tillbaka ekonomiskt stöd till. Brottsligheten kommer att fortsätta skjuta i höjden.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.