05 juli 2020

Den som lever får se…


Ghislaine Maxwell har arresterats. Hon var Jeffry Epsteins “väninna” och enligt Epsteins tidigare anställde Steven Hoffenberg “Vet hon allt och kommer att prata.”

Om hon inte hittar ett sätt att ta sitt liv förstås i sin fängelsecell, när de som är anställda att övervaka henne 24 timmar om dygnet tar en välbehövlig kafferast.

Enligt Hoffenberg kommer Maxwell att “avslöja namn "och" fullständigt samarbeta"med FBI.
Listan med namn sägs innehålla bl.a Bill Clinton, Alan Dershowitz, Les Wexner, Elon Musk, Kevin Spacey och komikern Chris Tucker….

Det sägs att prins Andrew är "bland de mycket oroliga" om vad hon kan avslöja.
Maxwells gripande har ökat trycket på prins Andrew att vittna om förhållandet till Epstein.
Maximalt straff för Maxwell är runt 35 år bakom galler så hon kommer nog att leta efter en kompromiss.

Maxwell har varit Jeffrey Epsteins vän och förtroende i många år och det påstås att hon:…” hjälpte  till, underlättade och bidrog till Jeffrey Epsteins utnyttjande av minderåriga flickor genom att rekrytera, träna och i slutändan misshandla sina offer ..." och att “flickor så unga som 14 år användes för sex med de rika och mäktiga.”

The Sun har många bilder här

5 Kommentarer:

elina sa...

Hon råkar nog att dö - min gissning.

Anonym sa...

Berit, personligen hade jag önskat att John SCOTUS Roberts hade tvingats att agera domare i målet mot Maxwell. Tragiskt att behöva tänka det men John
Roberts är en av de mest korrupta i hela USA!!!

Berit sa...

Du har rätt, han är en orm

Anonym sa...

@ Berit,
efter vad jag förstår kom detta gripande alldeles strax efter att den federala domaren i Washington DC, Berman avskedats av William Barr för att ersättas av någon annan. Tydligen har Berman varit en av dem som skyddat henne och skälet till att hon valt att bo i USA. Hon var säker på att få skydd av inflytelserika vänner.
/SB

Berit sa...

Vad kommer hennes tystnad att kosta?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.