14 juli 2020

Följder av BLM och protesterna


Kraven om “Defund the Police” (stoppa finansieringen) kommer att få omedelbara konsekvenser. Särskilt om antalet fall av posttraumatiskt stressyndrom (PTSD) fortsätter att öka bland poliser.

 Stridsropet kommer att bli “Mer pengar till polisen” så snart vanligt folk lämnas att skydda sig själva och får ett smakprov på vad poliser faktiskt möter på jobbet.
   RadikalVänsterns laglöshet lämnar Amerika utan förmåga att skydda folket. Många polismän vill inte längre ta på sig en sådan uppgift utan det stöd som de en gång hade.
Nu är brottslingarna ute efter dem, och det är alla andra också.
Internal Affairs, medborgargrupper och vänsterpolitiker letar alla efter möjligheter att visa att de hatar “män och kvinnor i blått.”

Polisen kämpar många krig, och de många striderna lämnar massor av ärr. Titta bara på vad som händer just nu i Minneapolis och som man påstår är en följd av George Floyds död.

En advokat har kontaktats av mer än 150 poliser, som ansöker om understöd för arbetsoförmåga, en åtgärd som vidtagits innan de lämnar arbetet.
De flesta av officerarna hävdar att de lider av PTSD och att den stressande situationen sedan mordet på George Floyd har blivit det sista strået.

    Det är Vänstern i sin prydno. Ta bort polisens förmåga att hålla ordning. Ge dem sedan statligt finansierade subventioner, i form av ersättning för arbetslöshet eller funktionshinder och också matkuponger.
Vänstern bryr sig inte, så länge män och kvinnor i blått ger upp sina polisjobb.

Stadsrådet i Minneapolis arbetar för att "ombilda" polisstyrkan, en process som kan ta flera år att utarbeta och få godkänd. Under tiden har vissa stadsdelar beslutat att inte ringa polisen alls.

Det omedelbara resultatet av allt detta har varit en ökning av våld i staden: Mer än 240 personer har skjutits, 13 dödligt, sedan 25 maj, enligt polisen.
 På torsdag kväll skadades nio personer under sex timmar. En dödades och en av de sårade var en gravid kvinna.
Mer än 1 500 fall av skjutningar har rapporterats över hela staden. Det är nästan det dubbla antalet under samma period för ett år sedan.  Polisen har också rapporter om andra våldshändelser, inklusive rån och bilkapning.
Med statistik som denna, vem vill vara polis numera?

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Vem skall övervaka socialisternas avväpning av det Amerikanska folket, för det är väl det det handlar om?

Argus sa...

Avväpna medborgarna. Avlöva polisen. Harmageddon nästa?

Anonym sa...

Berit,
jag tror att det slår tillbaka hårt mot demokraterna. Antalet demokratiska platser i Representanthuset är ju ett direkt resultat av att demokraterna i valet 2018 vann Kalifornien med 39 miljoner och New York med 10-20 miljoner invånare, centralt och i hela storstadsområdet. Det som sker nu med en skenande brottslighet måste skrämma livet ur invånarna. Och när de ser de tafatte, viljelöse och demente Joe Biden och jämför med Donald Trump, så måste ju valet bli enkelt även för dem. Fusket blir ett problem. Men många hävdar nu att NSA kan ha koll på fusket via elektroniken och då återstår bara för demokraterna att fuska via mail-voting. Men det är inte säkert att detta kommer att gå igenom Jag är fortfarande hoppfull.
/SB

Berit sa...

SB, jag hoppas du har rätt. Dems. fjäskar för alla möjliga knäppa, farliga grupper för att få röster.
Vansinnet runt Covid skapar en flockmentalitet som är oerhört skrämmande och som jag planerar att skriva om lite senare.
Biden kommer att styras fullständigt av Sanders, AOC och the Squad, det är därför han är kandidaten.

Kattsand sa...

"Defunding the police" har man till viss del gjort i Sverige, man har satt polisens budget låg, lönerna är inte högre än att många slutar, de är underbemannade, och polisutbildningen har många tomma platser. Många av de värsta brottslingarna kan härja fritt, man vet att polisen ändå inte gör något.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.