07 juli 2020

Håll er borta från New York


Iran behöver inte ett kärnvapenprogram. Det finns ett enklare sätt att förstöra amerikanska städer. Med marxister/socialister i ledningen är det bara att luta sig  tillbaka och låta händelserna ha sin gång. Med Bill de Blasio i kontroll faller New York samman fullständigt:

Antalet skjutna har ökat med 51 procent till 616 personer i år.  Enbart i juni sköts 250 personer jämfört med 97 under samma månad förra året. Månadsvis ökar inbrotten med 119 procent och bilstölder med 48 procent.
   Många skyller på New Yorks Vänster-borgmästare, Bill de Blasio, som har minskat polisens budget med 1 miljard dollar,  stoppat  NYPD: s kontroversiella "stop-and-frisk" -politik, (som gjorde det möjligt för polisen att stoppa och undersöka någon uteslutande på grundval av "rimlig misstanke”) och  förra veckan lovade han att tillåta en enorm Black Lives Matter-väggmålning utanför Trump Tower.
Att stödja Black Lives Matter betyder att man stöder upploppen mot polisen vilket har hjälpt till att förstöra staden.

På grund av polishataren de Blasio är brottsbekämpning demoraliserad och fungerar ytterst dåligt.  Ett häpnadsväckande antal poliser, 272 , har ansökt om pension under den senaste månaden.
Dermot Shea, kommissarie för New York Police Department, sammanfattar situationen:
”Vi har ett rätts-system som imploderar. Imploderar. Det är det snällaste sättet att uttrycka det på. "

Här är en videon av NYPD som drar sig tillbaka inför en mobb av ligister.

Coronaviruset hat inte hjälpt:
Utan ett tillförlitligt datum  när turister kan återvända kan upp till en tredjedel av stadens småföretag - inklusive 186 000 butiker - ha gått i konkurs.
Gator som en gång vimlade av turister är praktiskt taget tomma. Butiker och restauranger igenspikade för att skydda mot plundrare.  Hotell är stängda.
Enligt en invånare: "New York har blivit en plats där soppköken är fulla och skyskraporna är tomma."

Även när den här virus-hysterin är över-  hur många turister kommer att vilja utsätta sig för vad New York har blivit?
Det skulle vara som att semestra i Beirut under 1980-talet.


2 Kommentarer:

skepparn sa...

Nya Sverige i Delaware borde ha fått fortsätta!
Vi skulle ha tagit över hela kontinenten.
Fast! Givetvis inte med kretininerna som "regerar" i sverige nu...

Anonym sa...

"Även när den här virus-hysterin är över"
Virushysterin är nog bara inledningen till något ännu värre.
Det kommer att ta hur många år som helst för att reparera skadorna efter SOCIALISMENS härjningar, om folk bara ville förstå.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.