15 juli 2020

Kamrat Newsom stänger Kalifornien igen


Det här är helt vansinnigt!  I sin ansträngning att förstöra möjligheten att överleva för miljontals småföretag i Kalifornien har kamrat Gavin Newsom förklarat att alla inomhusaktiviteter måste stängas för att stoppa spridningen av COVID-19.

Den överväldigande majoriteten av diktaten kring begränsningen av COVID-19 är inte verkliga lagar. Det fanns ingen debatt; inga förslag från den representativa regeringen; och inget alternativ för allmänheten att påverka besluten.

 Newsom beordrar kyrkor, gym och barbershops att stänga i över dussintals kommuner, som tillsammans består av den stora majoriteten (80%) av Kaliforniens befolkning och de flesta av städerna.  I hela staten kommer barer att vara tvungna att stänga igen och restauranger sluta servera mat inomhus.

I mars var Newsom den första guvernören i nationen som helt stängt sin stat och gjorde Kalifornien till en förebild för aggressiva ansträngningar att begränsa pandemins spridning.
Därefter har de slappnat av något.  Vi är i Kalifornien nu och man kan åtminstone köpa mat i snabbmatställena och ta med sig till bilen.
De restauranger som har öppet för servering inomhus har gäster bara vid varannat bord och håller 6 fots avstånd mellan borden.  Alla människor har ansiktsmask.

För att stödja de viktigaste politiska målen för Democrats i valet 2020 är det viktigt att hålla COVID-19-skräcken vid liv: 

Då kan de hävda att poströstning är nödvändig; de kan blockera Trumps stora kampanjmöten och det ger dem en ursäkt att ställa in sitt eget stora partimöte i Milwaukee och stoppa Team Bernie Sanders.
Covid-paniken håller väljare isolerade från varandra, begränsar kommunikation och nationell debatt som är negativ för deras intressen.

  Nedstängningar fortsätter att blockera amerikansk ekonomisk tillväxt - all blomstrande ekonomi strider mot Dems. politiska intressen.
De har en ursäkt att hålla Biden kvar i sin källare så att de kan påverka och organisera en "virtuell presidentdebatt" -serie.

 COVID-19-viruset är ett vapen för att uppnå ett större politiskt mål.
Det är ingen tillfällighet att Media underblåser rädslan som Democrats behöver för att uppnå sina mål och alla stora statliga institutioner och multinationella företag hänger på.

Ingenting är slumpmässigt. Allt är politiskt.


1 Kommentarer:

robban sa...

han lär ju inte bli omvald om det fortsätter

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.