17 juli 2020

Maskkriget: “Om du ser något säg något”


Vår bilresa från Georgia till Kalifornien har tagit oss genom flera stater; Alabama, Mississippi, Arkansas, Oklahoma, New Mexico, Texas, Colorado, Utah, Nevada.  Alla har lite olika sätt att hantera vad man kallar Corona-pandemin, men gemensamt är tron att social distansering och ansiktsmask håller alla friska och krya.

Några stater har satt upp kontrollstationer vid gränsövergångarna längs de mer trafikerade vägarna.   Dessa stopp begränsar inte inträde för personer från andra stater, men State Troopers och National Guard kräver att förare fyller i ett formulär och förklarar var de planerar att leva under sin 14-dagars karantän (om det behövs). Denna information vidarebefordras sedan till statens hälsoavdelning och gör det möjligt för ombud att följa upp via ett samtal eller ett besök,  för att se till att man följde själv-karantän reglerna.

Vi har hittills klarat oss undan vägspärrar, förmodligen för att vi valt mindre trafikerade landsvägar i stället för motorvägarna.

Det finns inget straff för att köra mellan stater, men de extra vägspärrarna är på plats för att motverka resor som inte är nödvändiga. Den som lämnar falsk information kan få böter eller fängelse som straff.
 Guvernör Andrew Cuomo tillkännagav att alla som avslöjas med att ignorerar New Yorks order om att “stanna hemma” kan få böter på  $ 1 000.

Här i Kalifornien är det tvång på ansiktsmask i alla affärer som säljer mat och alla personer jag har sett är lydiga. De flesta snabbmatställen har “drive through” och några  tillhandahåller bord utomhus men man kan inte ens gå in och använda toaletterna. Alla vanliga restauranger verkar vara stängda, men reglerna varierar också något mellan kommunerna.

De som styr och ställer blir alltmer drakoniska. Nu vill de att medborgare ska rapportera om andra medborgare. Och som vi har sett i några videor är de som är utan masker tillåtet villebråd.  Nu kommer alla "Karen" att känna sig ännu präktgare.

  Paniken kring Covid och användningen av ansiktsmasker har redan visat sig livsfarlig.

I Massachusetts har en man arresterats för att ha hotat att skjuta en annan man som inte hade mask inne i en butik.
   En man som vägrade att bära mask inne i en Michigan-butik knivhögg en annan kund som konfronterade honom - och sedan sköts han av en polis som han också försökte attackera.

Återigen utsätter Vänstern polisen för fara
Förutom att protestera och kräva att de inte ska finansieras begär man att de ska ingripa i dessa nya våldsamma mask-krig.
   Hur länge kommer politiker att fortsätta att ställa medborgare mot varandra och skylla på  Corona-pandemin?
Jag tror att det mesta försvinner i början av november.

Consider the Science, Russel Blaylock, MD analyserade mer än 17 studier. Därefter drog han slutsatsen att ett antal så kallade medicinska råd har mycket liten mening och att ansiktsmasker kan vara direkt skadliga för friska personer.
 Här är hela artikeln och också en intressant video med Tammy K. Herrema Clark.


1 Kommentarer:

Anonym sa...

På Lew Rockwells sidor förekommer det fler och fler inlägg som avslöjar bluffen kring ”kinesviruset”!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.