08 juli 2020

Tillbaka till att vara en Democrat

Tidigare trodde jag att vår borgmästare Keisha Lance Bottoms fått en uppenbarelse,  men jag hade fel. Nu kritiserar hon guvernören för att han kallar in National Guard för att hjälpa till att bringa ordning här i Atlanta.

Uppenbarligen måste Keisha Lance Bottoms ha fått ett memo från Nancy Pelosi om att hon inte får styra en stad med sunt förnuft. Synd!
Bottoms lurade mig för några dagar sedan att tro att hon var en annan typ av democrat; en som brydde sig om att en åtta år gammal flicka sköts till döds i hennes stad. Hon sade att problemet med brott mellan svarta är en fråga som måste tas upp. Men nu är hon tillbaka till den vanliga ordningen igen.

   Under en intervju på ABC: s "Good Morning America" erkände Bottoms att corona-pandemin och polisbrutalitet hade skapat en "perfekt storm av elände” i Atlanta och andra delar av USA de senaste veckorna. Men hon sa att tjänstemännen vid Georgia State Patrol aldrig kände "behovet av National Guard" för att ta itu med situationen.

“Jag bad guvernör Kemp att utfärda ett påbud om att alla måste bära ansiktsmask  i Atlanta och han sa nej", sa Bottoms. "Men han har kallat in National Guard utan att fråga om vi behövde National Guard."

The Hill

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.