25 juli 2020

Var vi står i dag


Körde genom Smyrna i går - en relativt “vit”förstad till Atlanta och det chockade mig att se så många stängda affärer med spånskivor över fönster och dörrar.  Flera av dem hade skyltar vid dörren, ” This is a black owned business”.
Bostadsområdet jag besökte hade skyltar framför husen om att de stöder BLM,  uppenbarligen i hopp om att undgå att bli vandaliserade, precis som affärerna.

De som håller i trådarna idag försöker få oss att tro att det som pågår i USA (och tydligen också i Europa) har att göra med några patriotiska brister i den amerikanska nationen. 

Det råder ingen tvekan om att det som kommer att hända under de närmaste månaderna i USA är det absolut största och viktigaste för vår framtid,  oavsett vad som faktiskt händer.
Och jag menar inte det helt symboliska valet mellan Biden och Trump.

Vad jag syftar på är hur det amerikanska samhället kommer att hantera en anti-amerikansk koalition av minoriteter som hatar detta land och allt - bra och dåligt - som det stod för tidigare.

Just nu begår den amerikanska eliten nationellt självmord genom att inte bara undvika att motsätta sig, utan också genom att aktivt stödja BLM och allt de står för,  vilket är rent hat mot den vite mannen och den västerländska civilisationen. . . .

Det mest uppenbara - och därför det som fler och fler amerikaner håller med om - är förstörelsen av de flesta amerikanska universitet. De är inte längre platser för verklig utbildning.
Med undantag för naturvetenskap och möjligtvis matematik har universiteten blivit centrum för intolerans och marxism.

   Vad ungdomarna numera lär sig på ett amerikanskt universitet är att förakta Amerika och dess grundare;  att föredra socialism framför kapitalism;  att indela människor efter ras och etnicitet.
 De personer som har andra åsikter ignoreras eller bokstavligen tystas och man debatterar dem inte.

Känslor vinner över fakta och förnuft  - vilket är en garanterad väg till ondska.


4 Kommentarer:

Anonym sa...

Vem är William "Bill" Ayers, apropå universiteten?

Anonym sa...

Berit,
Om Trump vinner så måste han i ett första steg låta bli att ge federalt ekonomiskt stöd till alla universitet där man inrättat "säkra zoner" för "minoriteter" och de som motsätter sig den amerikanska konstitutionen om "free speech".
I de fall där republikaner vinner en stat och installerar sig som guvernörer respektive borgmästare i olika sådana städer bör de stänga ner alla universitet på samma grund. Om man inte kan följa den amerikanska konstitutionen om free speech, så bör man inte få skattepengar för att driva sin verksamhet.
Trump bör också låta sin administration gå igenom alla läroböcker på universiteten. Globalisterna har i sann fabianistisk anda under decennier sett till att få läroböcker, som passat deras agenda och är ren hjärntvätt. Det finns ingen anledning till att denna indoktrinering skall understödjas.
/SB

Berit sa...

/SB, Det du säger är absolut nödvändigt men tyvärr tror jag inte att Trump är kapabel till det. Han är inte Ron Paul.

Anonym sa...

Berit,
hur mycket jag än gillar Ron Paul, så tvivlar jag på att han skulle stått ut med det som Donald Trump stått ut med - och dessutom åstadkommit så mycket. Donald Trump kommer nu att vinna valet i november, trots allt fuskande från Dems. och trots att det funnits en hel del poströstande som är upplagt för Dems fuskande. I efterhand tror jag att Donald Trump kommer att framstå som USAs främsta president genom tiderna - i konkurrens med Lincoln - om man tittar på vad han åstadkommit.
För att dränera träsket så behövs ett råskinn och Ron Paul är mera av en finlirare, som gärna öppet och ärligt visar sina kort.
För att bekämpa globalisterna och kabbalan så behöver man dölja sina kort och ibland genomföra en del avledande manövrer. Jag tror att Trump är duktig på sådant.
Om han lyckas genomföra en universitetsreform om ovan skisserats, får vi låta vara osagt. Det är dock tveksamt om någon annan skulle gå iland med det. Universitetets hjärntvätt har ju planerats och genomförts under decennier utan att särsklit många förstått detta.
Vi får se. Jag förlitar mig väldigt mycket på vad Mike Thompson, Kim Clement och Mark Taylor har sagt i sina profetior från 2005, 2007, 2009, 2011, 2012 och 2014: att Trump skulle bli president och besegra "häxan" (=Hillary Clinton) och att han skulle få två presidentperioder.
Det som hänt under senare tid har säkert ryckt bort slöjan från ögonen på många kristna, svarta, hispanics och demokrater. Och jag hoppas och tror att detta kommer att kunna ge en överväldigande seger i november.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.