03 augusti 2020

12-årig flicka mördad i gängskjutning

“Om någon år 2000 förutsåg att Sverige 2020 skulle se ut så så skulle de ha avfärdats som galna, men idag är det inte bara realitet, det är normaliserad och något vi redan resignerat oss inför. Sanandaji

Jag sa och skrev det faktiskt för tjugo år sedan, men jag kan lita på Sanandaji att det inte lönar sig att vara ute tidigt och veta vad man pratar om. Man tjänar inte pengar eller någon karriär på det.

Offret är 12-åriga Adriana Naghei, som har en iransk far och en polsk mamma. Polska medier har har set historien. Föräldrarna var frånskilda. Hon älskade handboll och förberedde sin 13-åriga födelsedag om en månad.  Skott avfyrades från två sidor med automatvapen.
Ett helt nytt svenskt, multikulturellt barnamord i Botkyrka / Norsborg-gettot, ett av de mest förstörda områdena i Stockholm. Det är illa, men det blir mycket, mycket värre, och det är irreversibelt.

I Sverige påskyndas nu social och ekonomisk upplösning.

Bara dagen efter detta mord har jag slutat att räkna ytterligare bombningar. Det svenska eländet kan inte "lösas", eftersom politiker som har skapat katastrofen lever av ”utsagor”. Och det kan inte lösas alls av "världens första feministiska politiker."

Om 40 år kommer dessa klaner att äga landet.

Den svenska makteliten är ”inavlad” men den är också dödsdömd. De gräver sin egen grav, och diskussionen är egentligen bara när och hur de kommer ner i den. Vi ser matriarkin mot den muslimska patriarkin och matriarkerna förlorar. Det är Sveriges framtida härskare som kämpar på gatorna. Om 40 år äger disse klaner landet ….

Det är inte alls ovanligt att bli mördad offentligt i Sverige av misstag. 13-årig flicka död i Stockholmsförort – kom i vägen för gängskjutning.

Morten Uhrskov skriver om det: 12-årig flicka i Sverige død efter drive by shooting – vi er kun ved enden på begyndelsen. (Detta är bara början) Här är tidigare exempel uppräknade av Tino Sanadaji. Thomas Nydahl skriver bland annat.

Sverige – en sorgesång
Det är sannerligen ingen nyhet att det går åt skogen med Sverige. Det är heller ingen nyhet att Sverige bara är ett av många europeiska länder som är på väg ner i sumpen.
 Läs  hela inlägget hos Snaphanen.
Tack Gerda!

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Hennes namn är Adriana Naghei Ostrowska. Försår inte riktigt varför bara ena efternamnet nämns. Sverige är för övrigt förlorat land

SafU sa...

Man bör kanske fundera över varför Gudrun Schyman skall tvinga fram en total upplösning av familjen med hjälp av andra socialister?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.