08 augusti 2020

Corona och BLM

Folk har fått nog av dem båda men speciellt BLM.

De blockerar gator. . . attackerar polisen. . . välter statyer. . . slår sönder fönster. . . Jag vet inte vad vanliga normala amerikaner tycker,  men jag är innerligt trött på protester, demonstrationer, krav, förstörelse…
Det mesta av det som händer har ingenting att göra med att förbättra saker för svarta, utan är resultat av ett perfekt tillfälle att tillskansa sig makt och visa hat mot Trump.

Om CNN och MSNBC hade varit på plats för att rapportera om Visigoternas invasionen  av Romarriket, skulle de ha sagt: "En i princip fredlig demonstration inträffade vid stadens portar."

Folk är också trötta på karantän, självisolering, masker och motstridiga rapporter och råd från “experter” om ett virus med en dödlighet på mindre än en procent för personer utan kroniska problem som påverkar deras andnings- eller hjärtverksamhet.

De som protesterar och demonstrerar är inte ute efter “rättvisa" för svarta - de vill ha spänning, uppmärksamhet, tv-täckning, politisk makt, freebies och bli av med Trump. 

De har lärt sig av Vänstern att Amerika aldrig var ett bra land,  att alla vita människor är rasister,  att Democrats alltid har stött svarta och var drivkraften bakom Civil Rights Movement,  att FN är en verkligt användbar och viktig faktor för att behålla global fred. . . .

 Deras kunskap om historia är snedvriden, partisk, antiamerikansk och mestadels helt enkelt fel.
De vet inte exakt vad de vill, men de vet att om vi får en helt socialistisk regering, så blir alla lyckligare och friskare.


Jag är trött på allt detta och så är mina vänner. . . och jag misstänker att miljontals människor ser på det som händer ungefär på samma sätt som jag gör - mindre än 14% av landets befolkning utropas som viktigare än de andra 86%.

Svarta är inte ens den största minoriteten i USA - latinos är det.  Och brottsstatistik indikerar att de mest lojala, ärliga, hårt arbetande medborgarna är öst-asiater (japaner, kineser, filippiner, koreaner).

En del av problemet är att människor på många ställen är rädda för att deklarera sitt stöd för konservativa politiska kandidater eller idéer,  eftersom någon Vänsterknäppis kommer att skada deras hus eller bil eller orsaka problem för dem på jobbet.


1 Kommentarer:

Anonym sa...

President Trump föreslår och förhoppningsvis genomför en suspendering av "payroll tax".(faktiskt källskatt)
Så bryter man pengaströmmen till SOCIALISTER!!!
Hurra, hurra.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.