07 september 2020

Biden kan förlora därför att ryssarna blandar sig i…

…säger Kamala Harris.

Samma gamla visa! De försöker gardera sig redan ifall Biden förlorar.  Deras omröstningar inom partiet måste vara dåliga för Biden.

Via Washington Times:

Den demokratiska vicepresidentkandidaten Kamala D. Harris sade på söndagen att hon tror att rysk inblandning kan leda till att den demokratiska presidentkandidaten Joseph R. Biden förlorar valet 2020.
Harris sade till CNN att Ryssland kommer att vara på  "frontlinjen” för ett ingripande i valet 2020.
"Kan det kosta dig White House?” frågade CNN-reportern Dana Bash.

“Vi har ett klassiskt undertryckande av röster, vi har vad som hände 2016, vilket är utländsk inblandning, vi har en president som försöker övertyga det amerikanska folket att inte tro på vårt valsystems hederlighet och äventyrar deras tro på att deras röst faktiskt räkas,  säger Harris till CNN.

 "Dessa saker står alla på spel och jag är väldigt realistisk, Joe är väldigt realistisk, att tills vi kan vinna ... kommer det att finnas många hinder som människor medvetet placerar framför amerikanernas möjlighet att rösta."


2 Kommentarer:

Argus sa...

Nu tror inte jag att Ryssland har ambitionen att styra USA. Kina däremot skulle nog tjäna på att Joe Hiden satt i vita huset.

Berit sa...


Det är fortfarande lättare att skrämma amerikanerna med “Sovjet-spöket”

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.