17 september 2020

George Soros: Amerikas värsta fiende?

Det känns paranoid att skylla mycket av Amerikas nedgång på en enda ond människa. Men om någon enskild person skulle kunna orsaka detta land allvarlig skada, skulle det vara George Soros. Förra sommaren påpekade Bill O'Reilly det genom att på Soros 90-årsdag visa att han gjort USA mer skada än någon annan under det senaste halva århundradet: 

 

Nu verkar det som Soros har köpt Fox News också. Newt Gingrich gjorde ett uttalande i förrgår om de evinnerliga Black Lives Matter-upploppen, som resulterar i miljarder dollar i försäkringsanspråk och det verkar som det var hans sista Fox News-framträdande. 

Gingrich sade att det främsta problemet i nästan alla dessa städer är George Soros-valda, vänster-, antipolis- och kriminella distriktsadvokater som vägrar att hålla människor inlåsta. Progressiva distriktsadvokat är antipolis, pro-kriminell och överväldigande valda med George Soros pengar och de är en viktig orsak till det våld vi ser,  eftersom de fortsätter att skicka tillbaka de våldsamma brottslingarna ut på gatorna igen. 

Sedan blev det lite underligt när studiovärdinnan sade: “Vi behöver inte dra in George Soros i det här” Efter flera sekunders besvärande tystnad bestämde sig värden Harris Faulkner för att det var dags för reklam. 

 

“Verboten” säger Gingrich

3 Kommentarer:

Anonym sa...

@ Berit,
det ligger en hund begraven här. Han påstås börja tjäna pengar 1956 och börjar ge bort dessa 1984. Och det är inte lite han ger bort - 32 miljarder dollar - mycket mera än hans då uppskattade förmögenhet. Hur har han skaffat dessa pengar? Han äger inga producerande företag. Genom valutaväxling? Då måste man ha ett enormt stort startkapital om pengarna skall växa till dessa summor på 28 år.
Ingen människa ger bort sin förmögenhet för att förändra ett helt samhälle till det sämre - våldsamma upplopp, förstörelse av andra människors egendom, släppa ut brottslingar på gatorna, se till att MS13 får fri lejd till USA, ökad narkotikahandel osv., osv. - om han inte är del i något större och får pengar att spendera från dessa "större". Jag tror att han fått sitt startkapital från Rotschild/Rockefellerklanen (globalisterna), som trycker upp pengar från tomma intet och därför kan spendera hur mycket som helst av dessa. Jag tror dessutom att han tar pengar från statskassan via olika okända kanaler.
Han arbetar hela tiden i hemlighet. När han inte lyckades dra tillbaka sponsorerna till Fox News satsar han nu på att köpa upp FoxNews för att tysta kanalen.
För mig framstår han som världens ondaste människa (samma andas barn som Fredrik Reinfeldt). Det enda som gläder mig är att han - när han dör - kommer att hamna i helvetet. Och han kommer att bli mycket förvånad över vart han hamnat, för han tror inte att det finns en Gud eller ett helvete. "George, det blir inte alls som du tänkt dig."
/SB

Berit sa...

Är det någon av mina läsare som använder blogger. Snälla Hjälp mig! Jag kämpar med den nya designen och kan inte lägga ut några nya postings nu. Det är videos som är problemet.

Anonym sa...

Det var nog det märkligaste vi upplevt i de här sammanhangen.
Fattar ingenting.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.