15 september 2020

Kamala Harris medger att hon har en plan

Sedan dag ett har många spekulerat att Bidens kampanj är en fint.  Det verkliga målet är att få Kamala Harris på plats som den första svarta,  eller nästan svarta,  kvinnliga presidenten i USA.
Och Harris senaste kommentarer ger denna teori trovärdighet. Hon kanske har en plan att komma in genom bakdörren.
    Jag tror att vi skulle kunna kategorisera det som en freudiansk felsägning,  när hon talade vid en virtuell rundabords- konferans med småföretagare i Arizona och pratade om politiska planer för "Harris Administration.”
Hon sade: ”En Harris-administration tillsammans med Joe Biden som USA:s president”. Hon klargjorde snabbt: "Biden-Harris administrationen kommer att ge tillgång till 100 miljarder dollar i lån med låga räntor och investeringar från minoritetsföretagare."
Den felsägningen gick inte oförmärkt förbi på Twitter:
Många på sociala media ifrågasatte huruvida Harris misstag var en "Freudian slip" eftersom kritiker av Bidens kandidatur insisterar på att han bara håller platsen för Harris.
“Det är bästa att Joe anställer en “matsmakare”
”Åh, Kamala. Du skulle inte säga det där högt !! ”
Trump-kampanjen tog snabbt tag i  Harris blunder och twittrade att Bidens  kompis "låter sanningen komma fram”.

Det är för sent för Biden att göra en kovändning och välja någon som inte planerar att ta över.
Hon kanske inte planerar att fysiskt göra sig av med honom,  men helt klart är att Vänstergrupperna positionerar sig för att ”införa Kamala”.

Som det ser ut nu anstränger de sig förgäves eftersom Trump lätt kommer att vinna valet. Och medan Harris slösar bort sin tid med att fantisera om sin egen administration, såg jag en intressant plan i dag.

   Enligt Ivana Trump kan hennes dotter Ivanka vara den vi ska hålla ögonen på 2024. Amerika är redo för en kvinnlig president. Och vad kan vara bättre än Trump 2 ?

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.