24 september 2020

Klimatklocka för propaganda i NYC

Från Martin Armstrong:

Som en del av klimatveckan i New York har de skapat en klocka som ska räkna ned den återstående tiden tills vi alla dör. Syftet är att påverka USA: s val mot Trump, och visa oss att vi kan vända klimatförändringen och förändra faktiska cykler som har funnits i tusentals om inte miljoner år. Denna senaste propaganda går ut på att vi ska överlämna enskilda nationers suveränitet till FN, eftersom vi nu behöver en världsregering för att rädda planeten och förhindra att COVID-19 dödar alla.


På lördag, visade klockan att  ”Jorden har en tidsfrist” som följdes av siffrorna - 7: 103: 15: 12: 06.  

    De försöker hjärntvätta oss och skrämma oss att tro att vi nu bara har 7 år, 103 dagar, 15 timmar, 12 minuter och  6 sekunder tills vi dör.

 
År 2007 sa de att "ALL" Artic Is kommer att vara borta 2012.  Den finns fortfarande där. 
Al Gores "armageddon" gick ut 2016, utan att något hände. I januari 2006, när han marknadsförde sin film "En obekväm sanning", förklarade han att om vi inte vidtar "drastiska åtgärder" för att minska våra utsläpp av växthusgaser, skulle världen nå en "point of no return" på bara tio år.

 De tio åren gick ut 2016, och vi är fortfarande här.  Vintrarna har blivit kallare och klimataktivisterna har skjutit upp undergången i ett desperat försök att hålla fast vid sina misslyckade prognoser.

Sanningen betyder inte längre någonting. COVID-19 har använts för att förstöra världsekonomin och hindra oss från att använda fossila bränslen,  för att skapa Klaus Schwabs Great Reset och främja den marxistiska agendan som läggs ut av World Economic Forum. 


Dessa globala elitister tror att de kan omforma världsekonomin så att den passar deras vision precis som Karl Marx . Därför är den här klockan,  som nu hävdar att vi har 7 år kvar,  samma gamla historia som de håller på att revidera datumet för, eftersom ingenting inträffade. Den här gången måste de besegra Trump för att främja sina planer att göra FN till en världsdominerande regering.

1 Kommentarer:

Berit sa...

Jag slåss fortfarande med Bloggers nya design och kan inte inkludera länken till Martin Armstrongs hela artikel så här är den:

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/climate-clock-elected-in-nyc-to-further-propaganda/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.