18 september 2020

Minneapolis undrar: “Var är polisen”?

 Efter att Vänsteristerna i Minneapolis stadsfullmäktige utnyttjat George Floyd-spektaklet för att förklara krig mot polisen och även lovat att avskaffa poliskåren,  har kriminaliteten skjutit i höjden.  Nu undrar stadens befolkning var polisen är?
Invånarna ser och hör fortkörning som ibland resulterar i kraschar, fräcka bilstölder, rån, överfall och skottlossning . Och de undrar vad polisen gör åt det.

Vad poliser gör är att de ligger lågt,  så att de inte kastas i fängelse i väntan på sken-gångar, så som  skett med de poliser som var involverade i arresteringen av George Floyd, som uppenbarligen dog av en massiv överdos av fentanyl, medan han var i polisens förvar.

    Cirka 100 officerare har lämnat avdelningen hittills i år. Resten håller sig troligen undan från den lokala regeringen, som klart och tydligt har ställt sig bakom brottslingarna.

Antalet rapporterade våldsbrott, som övergrepp, rån och mord, har ökat jämfört med 2019, enligt MPDs brottsdata.  Fler människor har dödats i staden under de första nio månaderna 2020,  än som dödades under hela förra året.  Inbrott och bilstölder har också ökat. Incidenter av mordbrand har ökat med 55 procent jämfört med  samma tidpunkt under 2019.


Ingen kan bli förvånad över detta, med tanke på hur man förhärligar brottslingar och anklagar polisen för att vara "systemiskt rasistiska."
Stadsfullmäktige stödde entusiastiskt Black Lives Matter i terrorkampanjen, som resulterade i att hundratals lokala företag förstördes.
Man kan inte förvänta sig något annat än en explosion av kriminellt våld efter påhitt som detta:

"Nyligen tog rådet mer än 1 miljon dollar från polisbudgeten för att anställa "vålds-avbrytare" som ska ingripa och stoppa potentiellt våldsamma konfrontationer.
Man tror att vi inte behöver polis om vi har våldsavbrytare.
"Om vi har dessa system på plats kan vi ingripa före våldet. Det är därför vi har förespråkat så starkt för våldsavbrytarna,  för om de avbryter våldet innan vapen avlossas behöver MPD inte reagera och ingripa.”0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.