05 september 2020

Ockupera Lafayette Park


Den 17 september börjar en 50-dagars belägring av Vita huset.
   Vänster-galningar kommer att resa till Washington DC. De kommer att invadera Lafayette Park, tvärs över gatan från White House.
Deras mål är att starta en revolution.

Samma arrangör organiserade Occupy Wall Street 2011. Det började också den 17 september.
Ni minns säkert Occupy Wall Street där arrangörerna ledde talkörer med slagord som folkmassorna tanklöst upprepade.  Nu kommer de igen och planerna publiceras offentligt.

Ett smakprov, mycket mer finns här:
Det har gått nio år sedan vi inledde den politiska jordbävningen av  #OccupyWallStreet,  belägrade Zuccotti Park i NYC och inspirerade till tusentals liknande protester runt om i världen.
Occupy-årsdagen är den 17 september 2020 och det kan vara den perfekta dagen att utlösa ett nytt globalt “Big-Bang-ögonblick” - en massiv kollektiv handling av den bästa typen av olydnad.
   Under de nio år som gått har skuggorna bara blivit längre. Ojämlikheten har ökat. Inte en enda Wall Street-VD tillbringade en natt i fängelse för sin roll i det ekonomiska sammanbrottet 2008. 
Politiker och företags-kriminella fortsätter att missbruka allmänhetens förtroende.  Och hela tiden sitter detta ylande tomrum till president -  hans synder för många för att nämna - självbelåtet ovanpå ett Coronadödsantal som kan överstiga tvåhundra tusen amerikaner till jul.
Det är dags igen för dramatiska, avgörande handlingar.  Därför kommer vi och tiotusentals av våra medborgare att strömma in i Lafayette Square i Washington den 17 september i den ursprungliga och bestående andan av Occupy. D.C.

Vi kommer att belägra Vita huset. Och vi kommer att upprätthålla det i exakt femtio dagar.

#WhiteHouseSiege kommer att elektrifiera den amerikanska valperioden - och det slutar inte där. Med hjälp från #MeToo, #BLM, #ExtinctionRebellion och protesterande mot Trumps dödliga hantering av coronavirus, kommer vi att inspirera till en global rörelse av systemisk förändring - en global vår - ett kulturellt lyft mot en sann världsordning.

   Trump försöker stjäla valet. . . det har upprört många av oss . . . och mycket fula saker kan hända mycket snabbt när tredje november närmar sig.
Så. . . alla ni #METOOers, #BLM aktivister, Extinction Rebels, Sunrisers och CodePinks där ute:
 det är dags för oss att börja prata med varandra och samordna våra handlingar.
Dessa människor har ingen känsla för politik. De förstår inte att deras upptåg föraktas.  De gillas inte ens av “liberalerna” i Democrat Party. De är ett hinder för dem.  De kommer att bli till besvär för partiet.
Alla TV-nätverk som inte visar massor av videobilder av deras galna upptåg kommer att förlora tittare. Deras konkurrenter kommer att köra dessa klipp, och miljontals amerikaner kommer att se dem.
Amerikaner gillar inte den här typen av agerande.

Det kommer att bli våld. Det är garanterat. Våld framkallar våld. så det kommer att eskalera på båda sidor. Över hela Amerika kommer tittarna att heja på Trump, parkpolisen och alla andra i uniform.
Om arrangörerna under 50 dagar och speciellt nätter,  kan kontrollera de professionella revolutionärerna som alltid följer med dessa långt-vänster-agitatorer, kommer det hela att se ut som organiserad dumhet.
Det är det bästa som dessa människor kan hoppas på.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.