22 september 2020

På lördag talar Trump om vem det blir3 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
det är ju just därför han kommer att välja en kvinna denna gång - och det finns många högkvalificerade. Då faller "sexual harassment"-kortet bort automatiskt. Vad skall de hitta på nu? Dessutom kommer valdebatten att handla om den förskräcklige Trump som väljer en domare före USA-valet, trots att Ruth B. Ginsburgs sista önskan var att detta skulle ske först efter att demokraterna med Antifa och BLM i spetsen lyckats stjäla valet. Huh, så förskräckligt av Trump att han följer konstitutionen. Dessutom kommer de kristna evangelikerna att registrera sig och rösta i abortfrågan, varvid Trumps alla "200.000 mord" av COVID-19 sjuka faller i bakgrunden. Snacka om snabb scenförändring.
Hoppas den kvinnliga domaren blir röstad om innan valet, då blir det som jag förutspått utifrån Mark Taylors, Mike Thompson's och Kim Clement's profetior 2007, 2009, 2011 och 2014: Trump kommer att få en andra period och maffian Pelosi, Brown, Newsom och Andrew Cuomo och de Blasio sparkas ut från Kalifornien och New York.
/SB

Berit sa...

Det blir intressant att se vad democrats hittar på för att sabotera. Just nu gissar många på att Amy Coney Barrett, kommer att nomineras.
Hon är en 48 årig 7-barnsmamma från 7th Circuit Court of Appeals i Chicago.

Anonym sa...

Förhören kommer att bli intressanta därför att då måste antagligen Kamala Harris uppträda i senaten och delta i dessa. Hon kommer därvid att uppträda på ungefär samma sätt som vid Kavanaughs förhör, dvs. fullkomligt frånstötande. Cory Booker och övriga demokrater kommer att uppträda på ungefär liknande sätt. Detta kommer att mobilisera den evangeliska basen och bli den avgörande valfrågan.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.