23 september 2020

TV som ni måste se

Det är helt klart att Tucker Carlson är modig nog att följa sin övertygelse. Hur lång tid kommer han att få vara kvar på Fox News? 

 

Ni kommer kanske ihåg att när Newt Gingrich nämnde att George Soros-kampanjen köpte distriktsadvokater över hela Amerika, beordrade Fox News Harris Faulkner och Melissa Francis honom att inte nämna Soros namn längre.

 

3 Kommentarer:

Anonym sa...

De kommer inte at sparka Tucker Carlson före valet och vinner Trump, så får han bli kvar. Även om han han skulle bli sparkad så har han nu så många följare att han kan bygga upp en egen kanal. Han har ju skapat Daily Caller, så han är klart innovativ och initiativrik. Jag tycker faktiskt att det är mycket roligare att lyssna på Bill O'Reilly på hans egen kanal efter att han blev sparkad från Fox än då han var kvar på FoxNews. Nu är han mycket friare. Så det behöver inte vara en nackdel, förutom då finansieringen.
/SB
/SB

Berit sa...

Jag tyckte O’Reilly var bra till en början men att han blev alldeles för stöddig och högfärdig efter en tid

Anonym sa...

Jag tyckte alltid att O'Reilly var stöddig och högfärdig och faktiskt nästan odräglig så länge hann var kvar på FoxNews. Därefter har han slipats av, tycker jag. Fast du kanske tycker tvärtom. Jag tycker i alla fall att han är lättare att lyssna på idag än tidigare, då han nästan var svår att lyssna på grund av sin pösighet.
Det märkliga med O'Reilly har dock alltid varit att han haft rätt trots att det nästan inte gick att lyssna på honom.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.