13 september 2020

Var får de pengarna ifrån?

Alla dessa terrorgrupper agerar på samma sätt. Deras kaos är samordnat och senator Rand Paul är på rätt väg när han ber Congress att hitta källan till deras pengar.
Men de har något annat gemensamt också.  Individuellt är de mesproppar. Det bevisades när polisen arresterade en av deras ledare.

Enligt Fox News:

En Antifa-ledare, känd som Commander Red, ertappades med en eldkastare vid ett Wisconsin Black Lives Matter-rally - och "föll i fosterställningen och började gråta" när polisen stoppade honom.  Hans riktiga namn är Matthew Banta och så här  beskrev WBAY honom:

 “Banta, 23, är känd för att vara en våldsam Antifa-medlem som uppmuntrar till våld i annars relativt fredliga protester”
   Titta på den här fjanten och tala om för mig på vilken planet han verkligen skulle vara ett hot utan sin eldkastare och det slödder som stöttar honom?


En representant för denna pojk-generation som inte kan stå upp för sig själv.
 Så istället går han med i ett falsarium för att "hjälpa svarta", där han och hans så kallade gäng förstör allt i sikte.
De låtsas att de är någonting men bär ansiktsmasker, för de vågar inte identifieras.

Banta bar på klistermärken och en flagga för den kontroversiella gruppen Antifa  - tillsammans med rökgranater, fyrverkeri-raketer och en eldkastare.
En polisrapport uppgav att Banta stoppades efter att ha setts med ”en hel massa vita människor med påkar,  basebollträn och hjälmar”.
Gruppen var på väg att gå med i ett BLM-upplopp.
De andra flydde när en polis blockerade dem med sin bil men Banta kunde inte komma undan så han lade sig på marken och grät.

President Trump har auktoriserat våld mot dessa terrorister. Och till skillnad från några borgmästare och guvernörer kommer AG Barr och hans team att bestraffa dem federalt.  Och det betyder att de kommer att avtjäna sin fulla straff.

Senator Pauls förslag att “följa pengarna,” är en utmärkt idé.  Hitta de personer som är ansvariga för detta kaos och bestraffa dem.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
spåren leder framförallt till George Soros och hans son Alexander Soros och deras hundratals organisationer inom "Open Society"-paraplyet. Men detta har de flesta förstått. Sannolikt slussas också stora summor från amerikanska skattepengar genom pengatvätt från organisationer som demokraterna står för. Men det gäller förstås att bevisa detta.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.