21 september 2020

Vi har rätt att plundra och stjäla

Så här resonerar en fullständig idiot: 

"Jag bryr mig inte om att någon bestämmer sig för att plundra en Macy's eller en Gucci eller en Nike-butik. Det gör att den personen kan äta. Det ser till att personen har kläder." Det är återbetalningar”, sa Ariel Atkins, en Black Lives Matter arrangör i Chicago.

 "Allt de ville ta, de kan ta det eftersom de här företagen har försäkringar.  De kommer att få tillbaka sina pengar. Mina människor får inget." 

"Människor protesterar när de än behöver. Människor gör vad de behöver. De här företagen har försäkring. De kan få tillbaka allt. Vi kan inte få tillbaka våra liv när de dödar oss. Vi kan inte bli av med chocken när vi attackerats av en polis, sade hon. 

 

Upplopp, bränder, stölder och vandalism i mer än 20 stater över hela landet från 26 maj till 8 juni, kan kosta försäkringsbolag mellan 1 och 2 miljarder dollar - vilket gör dem till de dyraste i USA: s historia, enligt Insurance Information Institute. 

Och  om detta fortsätter blir förlusterna naturligtvis ännu högre.  Kostnaden för skadorna skulle kunna överstiga de som orsakades under upploppen i Los Angeles 1992 efter frikännandet av poliserna som spöade Rodney King. 

 Det ledde till 775 miljoner dollar i förluster för försäkringsbolagen vilket motsvarar mer än 1,4 miljarder i dagens dollar.

 

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.