05 oktober 2020

Acostas senaste klagomål

Oavsett vad Trump gör kommer Jim Acosta - White House correspondent för CNN - att rapportera att det är fel.  CNN-propagandisten klagade faktiskt över att Trump inte svarade på frågor från media när han  på väg till Walter Reed för att behandlas för COVID-19:
Om Trump hade stannat och pratat skulle Acosta ha kritiserat honom för att ha exponerat journalister för viruset.

Alla vanliga nyheter består nu av: ”TRUMP HAR COVID !!!” och journalister använder all sin kreativitet för att göra det till en skandal, men över hela landet samlas Trump-supporters i demonstrationer och bön.

Trots risken för ytterligare spridning av viruset samlas människor, utan masker och social distansering, och skanderar: ”Vi älskar Trump,”  "Get well soon",  "USA, USA, USA", utanför Walter Reed Medical Center där presidenten behandlas.
Hundratals människor deltog i det improviserade mötet och viftade med flaggor och banners som stödjer  Trumps presidentkampanj.

Båtparader ägde rum i Fort Lauderdale, i Florida, och i Long Island, och en karavan av bilar  täckta med slagord och flaggor fyllde gatorna.0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.