09 oktober 2020

"Covid-19 är Guds gåva till Vänstern"

Det säger Jane Fonda om det virus som dödat mer än 200,000 amerikaner. Hon tycker det är det bästa som har hänt socialisterna sedan den ekonomiska kraschen 2007–2008 som placerade Obama i Oval Office. Kanske tom. bättre än The Great Depression som höll FDR vid makten så länge. 

   Det förvandlade Trumps omval från en lätt vinst till något som inte är så säkert.  Det ökade vårt beroende av Big Government. Det ökade vår skuld med trillioner dollar och förslavade framtida generationer.  Det fungerade som förevändning för att ta ifrån oss friheter som ingen tidigare generation amerikaner skulle ha tolererat.  Det ledde indirekt till hundratals upplopp styrda av Vänstern. 

 Inte undra på att Hanoi Jane Fonda är så förtjust att hon inte kan behärska sig. Att många miljoner amerikaner sörjer förlorade släktingar, förlorade företag och förlorade jobb är oväsentligt för den typiska limousin-socialisten Hanoi Jane. 

 

Om hon blir ihågkommen för en sak mer än att hon poserade under Vietnamkriget tillsammans med kommunistiska trupper och ett luftvärnsvapen som användes för att döda amerikaner, borde det vara citatet: COVID-19 är "Guds gåva till Vänstern"

Det sammanfattar hela deras attityd. Vanliga människors lidande är irrelevant. Radikalt snobberi är allt som betyder något.

 

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
hon är lite dum i huvudet. Det måste hon vara. Hon har tidigare talat om hur hon med åren kommit tillbaka till sin barndoms kristendom och numera älskar att umgås med enkla, religiösa amerikaner. Samtidigt verkar hon inte förstå att vänstern bekämpar all tro på Gud som "fördomar", riva ner Gud och vill sätta sig själv i Guds ställe. Detta verkar inte att ha gått in.

Det är märkligt. Men det finns människor som aldrig reflekterar eller lär sig något nytt. Det de trodde på när de var 19 år tror de fortfarande på. De lär sig aldrig något nytt och verkligheten gör inga intryck på dem. De har stelnat i en form. Hanoi-Jane har definitivt stelnat i en form.
Hemma i Sverige har vi ju Jan Guillou. Han har inte ändrat åsikt om någonting sedan han var 19 år och redan då visste han ALLTING. Och sedan dess har han haft rätt om allting. En riktig pösmunk.
Det gäller bara att förstå detta märkliga: Vissa människor tar inga nya intryck.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.