27 oktober 2020

"Det är nåt' fel med henne"

 Trump hånade Kamala Harris '"60 Minutes"-intervju, under ett kampanjrally i Allentown, Pa. och sade att  hennes frekventa skrattattacker över allvarliga frågor,  tyder på att det är något fel på Demokraternas VP-kandidat.

”Såg du [den demokratiska presidentkandidaten Joe Bidens] framträdande i den showen? Det enda som var nästan lika illa var Kamala med sitt skratt. 'Haha, det är så roligt. Hahaha. ”Hon skrattade hela tiden. Jag sa, 'Är det något fel på henne också ?' ", Sade Trump.

”Hon kommer inte att bli den första kvinnliga presidenten, ni kan inte låta det hända. Jag sa: ”Är det något fel med henne?” Hon skrattade hela tiden."  

Jag kan inte kopiera videon så ni får titta på den här.
 

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det är något fel med henne. Hon har ett nervöst skratt. Hon saknar dessutom mänskliga känslor inför sina medmänniskor, vilket hon tydligt visade vid Kavanaughs senatsförhör och hur hon i 15 år kunde förvägra en person DNA-test som kunde friat honom ett brott som givit honom dödsstraff.
Jag upplever henne som fullkomligt livsfarlig och hade jag en sådan människa i min omgivning, så skulle jag göra allt för att komma så långt från henne som möjligt.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.