31 oktober 2020

Fusk och Lurendrejeri

 

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Vem står kvar med skammen, jag/vi eller politikerna?

Berit sa...

Det skrämmer mig att så många gått på det och inte ifrågasätter. Vad kommer de att lura oss med nästa gång?

Anonym sa...

Berit
De har lurat skjortan av oss under lång tid - men inte så mycket längre. Under 13 år trodde jag t. ex. att det var verkliga plan, navigerade av saudiarabiska terrorister ledda av Bin Laden, som körde in i de två tvillingtornen. Och som sedan fick USA att gå i krig med "terrorismen", som sedan ledde till alla flyktingströmmar från arabländerna, som nu förstör de kristna länderna i hela Europa.
Först 2014 tog jag mig i kragen och beslöt att undersöka alla rykten om att detta var en "insider"-kupp. När jag väl blev uppmärksam på problemet insåg jag att flygplan med nosparti gjorda av hårdplast inte kan ta sig igenom 40.000 stål och komma ut oskadda på andra sidan. Dessa plan var således ett resultat av datamanipulation.
Jag anser mig vara en vaksam person, men när t.o.m. jag blivit lurad i så många år så är jag inte längre förvånad över att andra fortfarande dras vid näsan. Men visst är det skrämmande.
/SB

Berit sa...

/SB, när du för många år sedan gav denna förklaring till vad som hände september- eleven ville jag inte tro på dig. Jag kunde inte föreställa mig att någon/några kunde var så enormt onda att de arrangerade något sådant. När jag ser på vad som hänt sedan dess tror jag att du, sorgligt nog, har rätt.

Anonym sa...

Berit,
det finns ju seriemördare som känner ett sug efter att mörda så många människor som möjligt på de mest bestialiska sätt - och samtidigt kan njuta av att plåga människor och se skräcken i dessas ögon. En del av dem har hunnit mörda över hundra människor innan de gripits. Det är klart att det saknas någonting hos dessa människor, en slags oförmåga att beröras av andras lidande.
Men vad är det som säger att sådana psykopater inte också skulle kunna återfinns bland de allra rikaste. I så fall har de ju verkligen möjlighet att leva ut sina lustar att plåga andra människor. Vi har för vana att tro att sociopater och psykopater bara finns bland fattiga och medelmåttiga människor. Men idag står det alldeles klart att både första och andra världskriget var planerat av de allra rikaste bankkapitalisterna, Rothschild, Rockefeller etc., etc. Tänk så mycket lidande dessa krig orsakade - Och Rothschild och Rockefeller et., etc. var helt oberörda. Så varför skulle de inte ha kunnat planera och genomföra 9/11 ?
De här människorna saknar några skruvar och försöker leka Gud, nu senast med COVID-19 och NWO.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.