24 oktober 2020

Har USA blivit en skurkstat?


 Från Snaphanen och Lars Hedegaard
:

Det blir allt tydligare att USA: s demokratiska parti inte leds av människor som vill göra något bra för det amerikanska folket, utan som använder politik för att berika sig själva. Efter att Hunter Bidens tidigare affärspartner, Tony Bublinski, avslöjade att han var medveten om Joe Bidens korrupta avtal med det kinesiska kommunistpartiet, kan stanken knappast döljas,  även om MSM-media gör sitt bästa för att undertrycka alla berättelser som kan skada Bidens valmöjligheter.


Hur har demokraterna kunnat komma undan med det? Genom att ljuga!

Det var kanske ingen slump att under torsdagens debatt med president Trump kom Joe Biden att hänvisa till Adolf Hitler, som lade fram den geniala idén att om man ska ljuga måste man ljuga massivt. Vanliga människor kan mycket väl föreställa sig att politiker ljuger om händerna på ett lår eller rattfylleri.

Vem kunde ha föreställt sig att demokraterna skulle bete sig så?

Men har vanliga människor svårt att föreställa sig att Demokratiska partiet kommer att driva en häxjakt på USA: s president och försöka få bort honom på grundval av galna anklagelser som de själva har hittat på?
Vem kunde ha föreställt sig att de skulle bete sig så här när de från början visste att det inte fanns någon grund i anklagelserna mot Trump om ryska konspirationer?
   Hur kan Joe Biden komma undan med att hävda att han inte vill förbjuda olje- och gasutvinning när det är det han har spenderat det senaste året på att agitera för? Hur kan han hålla Trump ansvarig för de många corona-relaterade dödsfallen när han själv och hans demokratiska kollegor fördömde presidentens gränsstängning mot Kina?

Gud vet, vad den danske lögnpressen kan hitta på.

Hur kan de europeiska regeringarna sova lugnt med utsikterna att USA från och med januari kan styras av en politisk brottsling som inte kommer att tveka att sälja ut USA: s intressen till högste budgivare?
Och Gud vet vad den danska lögnpressen skulle hitta på om deras främsta hatföremål, Donald Trump, skulle  vinna?

Tack Gerda !

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.