25 oktober 2020

Hemliga Biden-Poroshenko-konversationen läckte ut

Man kan hitta samtalet på nätet,  men i synnerhet You Tube-censuren arbetar för högtryck.

Från Snaphanen

Det är möjligt att Biden kommer att överleva valet, men nästa år kommer han att spendera i en rättssal. Internt inom Demokratiska partiet kallas nästa president redan för “madam President.”

Det finns lyckligtvis demokrater. Den här dagen har en video släppts av Hunter Biden, där han röker crack medan han har sex med en förmodligen minderårig prostituerad. Det borde vara tillgängligt även om Big Tech tar bort den gång på gång.  Det gynnar inte fallet med Sleepy Joe. Familjen Biden är färdig, som jag skrev för en vecka sedan. Kanske kommer den danska MSM att upptäcka det. 

Joe Biden’s 2016 call with ex-Ukraine President Petro Poroshenko is leaked

Tack Gerda!

2 Kommentarer:

PorterS sa...

Tack Gerda för Din vakenhet!

Argus sa...

Poroshenko är den oligark och marionett som sattes in efter den Soros-finansierade statskuppen i Ukraina som ledde till återanekteringen av Krim och det återupptagna kalla kriget. Annars hade nog Putin och Trump som båda verkar befriande fria från mästares snören kunnat gjort globalisterna omoderna. De flesta andra ledare i väst verkar styras av "puppitörer". Varför skulle de annars åka till Davos och sedan bli regeringschefer.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.