21 oktober 2020

Hunter Bidens perversa bilder av 14-åriga flickor

Från Snaphanen: 

 

Rudy Giuliani överlämnar Hunter Bidens hårddisk till polisen i Delaware. Trump kommer att avslöja Biden i presidentdebatten i morgon. Det handlar inte om Hunter, det handlar om Joe och Kina. Danska journalistaktivister tonar fortfarande ned historien. Är de bara lakejer? De vet det bästa även när de ser sig själva i spegeln och rakar sig. 

 Om 14-åringen, minut 5:08. Det antas också finnas sexfilmer med kinesiska tjejer som är underåriga, som han slår och retar. Detta var kinesernas press på Joe Biden, nu är det republikanernas. Rudy Giuliani säger att han skickade påstådda sexuellt uttryckligt material, som involverar minderåriga flickor från Hunter Biden till polisen i Delaware. 

New York Post har flera berättelser om quid pro quo Joe: Foto visar att Joe Biden träffade Hunters påstådda affärspartner från Kazakstan. Här är ett urval av Hunter Biden-texterna som Giuliani överlämnades till polisen. 

 Tack Gerda!

 

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.