19 oktober 2020

Joe Biden gömmer sig till fredag

 

Det är tydligt att  Team Biden behöver några dagar för att försöka skyla över skadorna orsakade av Hunter Biden-e-postmeddelandena,  så de har beslutat att fullständigt dra sig tillbaka till och med torsdag.

Det är i panik!  De vet att informationen om Kina och Ukraina kommer att skada kandidaten och de vet också att Joe inte kommer att kunna kontrollera sin ilska när han ställs inför frågor.

Fyra dagar utan pressen!
Tror Biden-teamet att hungern efter fler nyheter om dessa e-postmeddelanden kommer att försvinna?

 Biden och elitdemokrater försöker räkna ut hur de ska kunna minska och kontrollera skadorna.   De har redan börjat genom att hävda att det är en påhittad "smutskastningskampanj" och till och med rysk inblandning.

Opinionsundersökningar visar tydligt att folk inte köper det.

Rudy Giuliani har godbitarna och likaså  FBI.  Det sägs att även toppdemokrater har en kopia av hårddisken och att de är rädda. Vad kan de göra? 

   Efter alla falska nyheter ignorerade Media mestadels historien.  Socialmedia-jättarna utfärdade fatwas för alla som uppmuntrade Hunter Biden-berättelsen och inaktiverade New York Posts Twitter-konto - och ändå kom historien ut.

Hunter Biden historien överträffar alla andra skandaler i Obama-administrationen och det kan bara bli värre.
Detaljer som hänvisar till innehållet i Hunters e-postmeddelanden säger att man bara har skrapat på ytan.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
det finns naturligtvis risk för att hela den energiska vänsterfalangen, inklusive Michael Moore, hoppar av detta. Dessa gillar inte heller korruption och här handlar det ju om systematisk korruption som rör dollar i miljardklassen. Det lär framgå av e-mailen att Joe Biden krävt 10-tals miljoner för vissa kontrakt och t.o.m. 10% på vissa avtal.
Anledningen till att vänsterfalangen inte reagerat mot Biden tidigare är ju för att de inte är med i matchen och aldrig har förstått att de bara är ett redskap för globalisterna (=monopolkapitalisterna). De tror ju på fullt allvar att monopolkapitalismen är en oundviklig del av "kapitalismen". Istället är denna en socialistisk/kommunistisk strävan efter "totalkontroll". De tror också på fullt allvar att Demokratiska partiet kämpar "för folket" mot kapitalisternas girighet. Oj, så grundlurade de är.
Det var intressant att följa Nancy Pelosis sammanstötning med Wolf Blitzer på CNN häromdagen, då Nancy Pelosi, som är god för 150 miljoner dollar, påstod att hon kämpade för de små i samhället och "göder och föder" dessa.
Som sagt, uppgifterna om Bidenfamiljens enorma korruption under flera decennier kommer säkert att demoralisera en och annan liberal.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.