23 oktober 2020

Joe Biden ljög sig igenom den sista presidentdebatten

NBC News-korrespondent Kristen Welker, som var kontrollant, avbröt Trump mer än hon avbröt Biden, och Biden var den som avbröt Trump. Denna debatt visade sig vara mycket mer civil än den första debatten. 

Trump ställde Biden mot väggen några gånger men Biden fick ofta göra bort sig själv. Presidenten hade lärt sig att det är bättre att vänta och låta Biden gräva sin egen grop.  När Trump drog fram exempel på tidigare uttalanden som Biden hade gjort, hävdade denne att han aldrig sagt dessa saker. Som tex 2019 när han lovade att sätta stopp för alla former av fossila bränslen.

     Redan innan debatten började ruskade Trump om Biden genom att ha inbjudit Tony Bobulinski som sin gäst.   Bobulinski är VD för Sinohawk Holdings, ett företag som han grundade med CEFC China Energy och familjen Biden.  Han trädde fram i torsdags för att bekräfta att e-postmeddelanden som upptäcktes på Hunter Bidens bärbara dator var autentiska. Hans uttalande finns här. 

Bobulinski hävdade att Joe Biden personligen var inblandad i den suspekta affärerna som Hunter Biden och hans bror James gjorde med Ukraina och Kina.

Läs mer på PJ Media

 

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.