22 oktober 2020

"Partiskhet, hat och oförskämdhet"

...är hur Trump beskriver intervjun med "60 minutes" Lesley Stahl .

 CBS News och '60 Minutes '- Amerikas mest sedda nyhetsprogram, enligt CBS - låter inte president Trumps beslut att släppa hela sin intervju med Stahl avskräcka dem från att erbjuda sin bearbetade rapportering. 

Annonsörer som betalat för sina minuter kommer att muttra... CBS väljer att sända ett program som redan har visats på Internet i flera dagar. 

President Trump publicerade på torsdagen den nästan 40 minuter långa icke-editerade intervjun på sin Facebook-sida med texten: "Titta på partiskhet, hat och oförskämdhet från 60 minuter och CBS.

 Det skedde innan "60 Minutes" planerade visning, i ett uppenbart försök att hinna före nyhetsprogrammet och visa vad han tyckte om frågorna från journalisten Lesley Stahl. Han påpekade han att Stahl inledde intervjun med att fråga om han var redo för "tuffa frågor" och han sade att "så säger man inte". 

Han sade också flera gånger att Stahl inte ställde tuffa frågor till den demokratiska presidentkandidaten Joe Biden, när hon intervjuade honom. 

"... för dig kommer inget av vad jag har sagt att vara tillräckligt bra ... Du kommer bara in här med en negativ inställning" 

Och under en diskussion om att hon vägrade att ta itu med någon av frågorna om Hunter Biden, påpekade Trump att: ...du diskrediterar dig själv, jag behöver inte"

 Intervjun slutade inte med att Trump stormade ut, som så många i media har hävdat. Han avslutade den och gick innan en planerad pratstund med vice presidenten Pence. 

"Jag tror att vi har tillräckligt. Vi har tillräckligt", säger Trump i klippet och stiger upp för att avsluta intervjun. 

 

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.